ΣΠΟΡ

Super League: Αντέδρασε με «τεσσάρα» ο Ολυμπιακός - «Αναγεννημένος» με Μάντζιο ο Άρης

Super League: Αντέδρασε με «τεσσάρα» ο Ολυμπιακός - «Αναγεννημένος» με Μάντζιο ο Άρης
EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Για 15 λεπτά στο ξεκίνημα η Κηφισιά έκανε «πάρτι» στην άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν μέσα σε 5 λεπτά δύο γκολ και τα πράγματα... πήραν το δρόμο τους.

Ολυμπιακός - Κηφισιά 4-0

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ επικράτησε με 4-0, πανηγύρισε την 4η εφετινή της νίκη (όλες στο «Γ. Καραϊσκάκης») στην πρώτη πεντάδα αγώνων της Super League (4-1-0) κι άσχετα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα συνεχίσει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Στα θετικά για τους Πειραιώτες, εκτός των τριών βαθμών που τους διατηρούν στην κορυφή (με ματς περισσότερο από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ), ήταν η αντίδραση που έβγαλαν μετά την εντός έδρας ήττα από την Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa Leagueτο βράδυ της περασμένης Πέμπτης, αλλά και το γεγονός ότι οι Ποντένσε, Γιόβετιτς και Ιμπόρα «άνοιξαν λογαριασμό» στο πρωτάθλημα.

Άρης - Παναιτωλικός 3-0

Με τον Λορέν Μορόν να βάζει την... υπογραφή του στο παιχνίδι, ο Αρης επικράτησε σήμερα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 5η αγωνιστική της Super League, επί του Παναιτωλικού με 3-0.

Αποτέλεσμα που του έδωσε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο Ισπανός επιθετικός σκόραρε στο 22’ και στο 55’, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, στο 85’, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους Θεσσαλονικείς και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ορεξάτες, από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, οι ομάδες, με αμφότερες να παίζουν ανοιχτά και να ψάχνουν το γκολ. Οι γηπεδούχοι το κατάφεραν στο 22ο λεπτό με το σουτ που έπιασε, εκτός περιοχής, ο Μορόν, με συνέπεια η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα και να γίνει το 1-0.

Στο 50’ ο Καρέλης απείλησε για τους φιλοξενούμενους, ο Κουέστα, όμως, λειτούργησε σωτήρια για τους γηπεδούχους. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μενέντεθ βρήκε όμορφα τον Μορόν και ο τελευταίος, με πλασέ, διπλασίασε τα τέρματα του Αρη.

Ο Παναιτωλικός δεν εγκατέλειψε τη μάχη, πίεσε για να μειώσει το σκορ , ο Αρης, όμως, ήταν αυτός που έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα. Στο 85ο λεπτό, ειδικότερα, μετά από κόρνερ, ο Μπράμπετς έπιασε την κεφαλιά σημαδεύοντας το δοκάρι και με δεύτερη κεφαλιά, ο Χριστοδουλόπουλος βρήκε στόχο και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα ο Χριστοδουλόπουλος έγινε ο πρώτος παίκτης στην Ιστορία που σκοράρει με όλες τις ομάδες του Big-5 (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ