Ο Κώστας Κατσουράνης στο ΟΠΑΠ Game Time για το ΑΕΚ-Άγιαξ, τον Αλμέιδα και το ωραιότερο παιχνίδι του
Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 μιλάει για τα ματς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και αποκαλύπτει τα ένοχα μυστικά του
Στο ρυθμό των ευρωπαϊκών διοργανώσεων βρίσκεται αυτήν την εβδομάδα η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time με καλεσμένο τον Κώστα Κατσουράνη.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 σχολιάζει τον αγώνα της Europa League, AEK-Άγιαξ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (19:45) στην OPAP Arena. Μιλάει για την απώλεια του Λιβάι Γκαρσία και εξηγεί γιατί το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του «δικεφάλου» είναι ο Ματίας Αλμέιδα.
Απαντώντας από καρδιάς στην ενότητα των quick fire ερωτήσεων της Λίλας Κουντουριώτη μίλησε για τη χειρότερη συνέντευξη της ζωής του μετά το Euro 2012, την πιο ένοχη απόλαυση που θέλει να κόψει και δεν μπορεί αλλά και τον προπονητή που τον έχει επηρεάσει όσο κανένας άλλος.
Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής ανέλυσε ακόμα τους αγώνες του Champions League, Πόρτο-Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ-Μίλαν, Νιούκασλ-Παρί Σεν Ζερμέν, Λειψία-Μάντσεστερ Σίτι, του Europa league, Mπάτσκα Τόπολα-Ολυμπιακός, Μακάμπι Χάιφα-Παναθηναϊκός και του Europa Conference League, ΠΑΟΚ-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Τεχεράνη: Πέντε νεκροί και 170 τραυματίες από τις επιθέσεις στις πετροχημικές εγκαταστάσεις του Ιράν
23:44
Οι Χούθι ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση με βαλλιστικό πύραυλο στο Ισραήλ
23:36
Αραγτσί: «Σοβαρός ο κίνδυνος ραδιενέργειας» - Μετά την επίθεση στον πυρηνικό σταθμό του Μπουσέρ
23:24
Η Αργεντινή απέλασε τον Ιρανό επιτετραμμένο ως «persona non grata»
23:12