ΣΠΟΡ

6η στην Ευρώπη η Πεσιρίδου στα 100 μέτρα με εμπόδια

6η στην Ευρώπη η Πεσιρίδου στα 100 μέτρα με εμπόδια
Η Ελισάβετ Πεσιρίδου (ν.326) - Φώτο αρχείου ΑΠΕ ΜΜΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Με καλή εμφάνιση και συμμετοχή της Ελισάβετ Πεσιρίδου στον τελικό των 100 μέτρων με εμπόδια ολοκληρώθηκε η 2η ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου στο Άμστερνταμ. Έτοιμοι για μετάλλιο Φιλιππίδης, Στεφανίδη και Κυριακοπούλου στο επί κοντώ.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδη έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στον ημιτελικό των 100 μέτρων με εμπόδια και πήρε με 12.95 την πρόκριση στον βραδυνό τελικό, όπου τερμάτισε στην 6η θέση με χρόνο 13.05, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Αν έπιανε την επίδοση του ημιτελικού θα ήταν στην 4η θέση.

pesiridou


(Πηγή: www.amsterdam2016.org)

Το όριο έπιασαν και οι δίδυμες αδελφές Βασιλείου, Ειρήνη και Άννα, από τα προκριματικά των 400 μέτρων, παρότι δεν τα κατάφεραν στους ημιτελικούς και τερμάτισαν στην 14η και 22η θέση της τελικής κατάταξης των ημιτελικών αντίστοιχα.

Ο Κυριαζής τέλος ήταν 12ος στον τελικό του ακοντισμού με βολή στα 75.57 μέτρα.

"Πέταξαν" για το μετάλλιο

Στο επί κοντώ η Ελλάδα βλέπει μετάλλιο με τις Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου να παίρνουν άνετα το εισιτήριο για τον τελικό που θα γίνει το Σάββατο. Αύριο στο κυνήγι του μεταλλίου θα ριχτεί πρώτος στον τελικό των ανδρών ο Κώστας Φιλιππίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ