Euroleague: Παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο παρκέ της Βαλένθια με μπλουζάκια για τους ομήρους
Με τις αιματηρές συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή να συνεχίζονται ανάμεσα στο Ισραήλ και την παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς, η Μακάμπι Τελ Αβίβ αγωνίζεται για πρώτη φορά μετά την κρίση που ξέσπασε το τελευταίο 10ήμερο.
Η ομάδα του Ισραήλ αντιμετωπίζει τη Βαλένθια στην ισπανική πόλη με τους ανθρώπους και τους παίκτες της ομάδας να ταξιδεύουν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Τα οποία θα ισχύσουν και στην Αθήνα ενόψει της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική της Euroleague με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Παρασκευή.
Στη Βαλένθια, οι παίκτες του Όντετ Κάτας θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για όσα γίνονται στο Ισραήλ και έκαναν προθέρμανση φορώντας μπλουζάκια που έγραφαν «Φέρτε τους σπίτι τώρα», προφανώς για τους περίπου 200 ομήρους που εκτιμάται πως κρατούνται στην Γάζα από την Χαμάς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ισραήλ: Ήχησαν ξανά σειρήνες στο Τελ Αβίβ - Το «πόρισμα» των ΗΠΑ και η πρόταση Μπάιντεν
Διήμερο κινητοποιήσεων στην Υγεία την Τετάρτη και την Πέμπτη – Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας
11:26
Ερευνητές ανέπτυξαν ένα αντίσωμα που κάνει τους καρκινικούς όγκους να φωτίζονται στις εξετάσεις
11:23
Ισραήλ: «Σκοτώσαμε τον διοικητή της παραστρατιωτικής δύναμης Μπασίτζ Γκολαμρεζά Σολεϊμανί», λέει ο IDF
11:13
Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο οι οκτώ συλληφθέντες για λεκτική βία εναντίον δημοσιογράφων
11:07