ΣΠΟΡ

Αργεντινή: Οπαδός της Μπόκα πάει με τα πόδια στη Βραζιλία για τον τελικό του Copa Libertadores

Αργεντινή: Οπαδός της Μπόκα πάει με τα πόδια στη Βραζιλία για τον τελικό του Copa Libertadores

Ένα απίθανο ταξίδι που θα διαρκέσει περισσότερες από 20 μέρες ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει οπαδός της Μπόκα Τζούνιορς μετά την πρόκρισή της ομάδας του στον τελικό του Copa Libertadores.

Συγκεκριμένα, ο ενθουσιασμός του Λεάντρο Φορτουνάτο είναι τόσο μεγάλος που αποφάσισε να ταξιδέψει με τα πόδια από το Μπουένος Αϊρες της Αργεντινής ως το Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, εκεί όπου θα διεξαχθεί ο τελικός της διοργάνωσης, στο θρυλικό «Μαρακανά», στις 4 Νοεμβρίου.

Ο Αργεντινός φίλαθλος που έχει ήδη ξεκινήσει για τον προορισμό του θα πρέπει να διανύσει 2.658 χιλιόμετρα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Φορτουνάτο βρίσκεται περίπου στα μισά του ταξιδιού, με τη διάρκεια να υπολογίζεται σε 22 ημέρες. Είναι χαρακτηριστικό πως σε αυτή του την πορεία θα πρέπει να διασχίσει και ολόκληρη την Ουρουγουάη.

Το εγχείρημα είναι πολύ δύσκολο για τον ίδιο, λόγω και των ακραίων καιρικών συνθηκών, με τον Αργεντινό να έχει αμφιβολίες για το αν θα καταφέρει να φτάσει ως τη βραζιλιάνικη πόλη, ενώ σε σχετικό βίντεο παραδέχθηκε πως έχει εκνευρίσει αφάνταστα και τη σύζυγό του.

«Η σύζυγός μου με μπλόκαρε από το Instagram, το Facebook και το WhatsApp. Θα φτάσω στο Ρίο και μετά θα δω τι θα κάνω με τη ζωή μου. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να φτάσω εκεί, αμφιβάλω, αλλά θα το προσπαθήσω. Αν πρέπει να διασχίσω έναν ποταμό θα το κάνω και εάν είναι να πνιγώ, ας πνιγώ», ανέφερε.

Η Μπόκα Τζούνιορς θα επιχειρήσει να κατακτήσει το 7ο Copa Libertadores στην ιστορία της και θα τεθεί αντιμέτωπη με τη βραζιλιάνικη Φλουμινένσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ