Στέφανος Τσιτσιπάς: Εκτός τελικού στην Αμβέρσα - Ηττήθηκε από τον Γάλλο Αρτούρ Φις
Δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του European Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς ηττήθηκε με 2-0 σετ στον ημιτελικό, από τον Γάλλο Αρτούρ Φις.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρέθηκε εξαρχής σε δύσκολη θέση και παρότι προσπάθησε να αντιδράσει, εν τέλει ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-7, 6-7) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Το πρώτο σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ, με τον Φις να είναι πιο ψύχραιμος και να φτάνει στην κατάκτησή του με 7-5.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου σετ ο Γάλλος κατάφερε να κάνει break στο σερβίς του Τσιτσιπά και να πάρει τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση της νίκης και την πρόκριση στον τελικό.
Ο Τσιτσιπάς με την πλάτη στον τοίχο και με τον Φις να σερβίρει με το σκορ υπέρ του με 5-4, έβγαλε αντίδραση και κερδίζοντας το πρώτο του break point σε 9 προσπάθειες, ισοφάρισε και στη συνέχεια έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ.
Εκεί ο Γάλλος τενίστας ήταν και πάλι πιο ψύχραιμος και βγήκε νικητής με 7-4, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του European Open.
ΑΔΜΗΕ: Ανάχωμα στις αυξήσεις των τιμών ρεύματος οι ΑΠΕ που συνδέονται στο ηλεκτρικό σύστημα
12:50
Παύλος Μαρινάκης για Patriot: Πρόκεται για αμυντική ενέργεια - Δεν τίθεται ζήτημα εμπλοκής
12:46
Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική: Κατασχέθηκαν πάνω από 26 κιλά κοκαΐνης, κάνναβη και MDMA (pics&vid)
12:45
Μακρόν: «Απερίσκεπτες» οι επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, ζητά αποκλιμάκωση για τις γιορτές
12:42