Στέφανος Τσιτσιπάς: Εκτός τελικού στην Αμβέρσα - Ηττήθηκε από τον Γάλλο Αρτούρ Φις
Δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του European Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς ηττήθηκε με 2-0 σετ στον ημιτελικό, από τον Γάλλο Αρτούρ Φις.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρέθηκε εξαρχής σε δύσκολη θέση και παρότι προσπάθησε να αντιδράσει, εν τέλει ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-7, 6-7) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Το πρώτο σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ, με τον Φις να είναι πιο ψύχραιμος και να φτάνει στην κατάκτησή του με 7-5.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου σετ ο Γάλλος κατάφερε να κάνει break στο σερβίς του Τσιτσιπά και να πάρει τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση της νίκης και την πρόκριση στον τελικό.
Ο Τσιτσιπάς με την πλάτη στον τοίχο και με τον Φις να σερβίρει με το σκορ υπέρ του με 5-4, έβγαλε αντίδραση και κερδίζοντας το πρώτο του break point σε 9 προσπάθειες, ισοφάρισε και στη συνέχεια έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ.
Εκεί ο Γάλλος τενίστας ήταν και πάλι πιο ψύχραιμος και βγήκε νικητής με 7-4, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του European Open.
Τραμπ: Θα δούμε τι θα γίνει με τη Γροιλανδία - Δεν μπορώ να βασιστώ στη Δανία
23:39
«Μια νέα πολιτική εποχή» ανεκτικότητας ξεκινά στη χώρα, λέει η προσωρινή πρόεδρος της Βενεζουέλας
23:38
ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ: Το Ιράν στο στόχαστρο: Θέμα ωρών η αμερικανική επίθεση - Εγκαταλείπουν την περιοχή οι Δυτικοί
23:26
Γιατί η Γροιλανδία είναι χρήσιμη, αλλά όχι ζωτικής σημασίας για την αντιπυραυλική άμυνα των ΗΠΑ;
23:14