ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Στον αέρα το ντέρμπι - Κροτίδα έπεσε δίπλα στον Χουάνκαρ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Στον αέρα το ντέρμπι - Κροτίδα έπεσε δίπλα στον Χουάνκαρ
ΙΝΤΙΜΕ

Διακόπηκε το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου εξαιτίας κροτίδας που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, δίπλα στον αναπληρωματικό του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ.

Ο παίκτης έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και αποχώρησε με φορείο, ενώ τον ακολούθησαν στα αποδυτήρια οι Πράσινοι και ο διαιτητής, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως έγινε γνωστό αμέσως μετά ο Χουάνκαρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, αφού δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Μέσα στα αποδυτήρια υπήρχαν διαβουλεύσεις μεταξύ ανθρώπων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, αλλά και της διαιτητικής ομάδας για να καθορίσουν τη διακοπή ή τη συνέχιση του ματς.

Μετά από μία ώρα διακοπής ο Ιταλός διαιτητής, Φάμπιο Μαρέσκα έδωσε εντολή επανέναρξης του αγώνα, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να βγαίνουν για ζέσταμα, ωστόσο από τον Παναθηναϊκό δεν έχει εμφανιστεί κανείς παίκτης στον αγωνιστικό χώρο. Οι Πράσινοι θα περιμένουν το πόρισμα του γιατρού του αγώνα για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ, πριν πάρουν την οριστική απόφαση για το αν θα συνεχίσουν το παιχνίδι.

Οι Πειραιώτες πριν τη διακοπή του αγώνα είχαν ισοφαρίσει το γκολ με το οποίο είχε προηγηθεί στο 28' το Τριφύλλι με τον Βαγιαννίδη, χάρη σε τέρμα του Καμαρά στο 48'.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ