ΣΠΟΡ

Η Βούλα Παπαχρήστου 3η στον τελικό του τριπλούν στο Πανευρωπαϊκό

Η Βούλα Παπαχρήστου 3η στον τελικό του τριπλούν στο Πανευρωπαϊκό
ΑΠΕ ΜΜΕ / EPA / OLAF KRAAK

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη μετάλλιο για την Ελλάδα με την Βούλα Παπαχρήστου να κερδίζει το χάλκινο στον συναρπαστικό τελικό του τριπλούν. Σπουδαία εμφάνιση και 4η θέση για το νεαρό Αναστασάκη στον τελικό της σφυροβολίας.

Μετά το χρυσό της Στεφανίδη στο επι κοντώ, η Βούλα Παπαχρήστου επιβεβαίωσε τις προσδοκίες και ήταν μέχρι τέλους στην μάχη του χρυσού στο τριπλούν. Το 2ο άλμα της στα 14.45 την είχε στην κορυφή μέχρι την 3η προσπάθεια, όταν την πέρασε η Μινένκο από το Ισραήλ με 14.51 (στο μοναδικό έγκυρο άλμα της) και στο 6ο άλμα η Μαμονά από την Πορτογαλία με 14.58, που της χάρισε το χρυσό.

triplejump

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια διεκδίκησε στο δικό της τελευταίο άλμα το χρυσό, φτάνοντας στο 14.47. Θυμίζουμε ότι η Παπαχρήστου ήταν 3η και στο παγκόσμιο του κλειστού στο Πόρτλαντ και βλέπει πλέον και τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

triplejump2

4ος ο Αναστασάκης

Καταπληκτική εμφάνιση στον τελικό της σφυροβολίας από το νεαρό (21 χρόνων) Μιχάλη Αναστασάκη στον πρώτο του μεγάλο αγώνα, καθώς κατετάγη 4ος με βολή στα 75.89.

anastasakis

Στον τελικό του ύψους ο Μπανιώτης με άλμα στα 2.24 ήταν 6ος, και ο Σκαρβέλης στην σφαίρα 11ος με βολή στα 19.55.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ