EURO 2016: η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης επέστρεψε στην Πορτογαλία
Με όλες τις τιμές επέστρεψε στην Πορτογαλία η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Χιλιάδες άνθρωποι αποθέωσαν τον Φερνάντο Σάντος και τους παίκτες του στον γύρο με το ανοιχτό λεωφορείο, ενώ τους δέχτηκε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Το αεροσκάφος που μετέφερε τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης από το Παρίσι στη Λισαβόνα προσγειώθηκε λίγο μετά τις 15:00 κι αφού πρώτα πέρασε από μία κόκκινη και πράσινη αψίδα που δημιούργησαν τα ψεκαστικά μηχανήματα του αεροδρομίου.

(Πηγή: Reuters / Rafael Marchante)
Πρώτοι εμφανίστηκαν στην πόρτα του αεροσκάφους ο Φερνάντο Σάντος και ο Κριστιάνο Ρονάλντο κρατώντας μαζί το τρόπαιο και σηκώνοντάς το ψηλά στον αέρα.

(Πηγή: Reuters / Rafael Marchante)
Ακολούθησε η παρέλαση του πούλμαν με τους πρωταθλητές στο δρόμο και χιλιάδες Πορτογάλους να τους αποθεώνουν.

(Πηγή: Reuters / STRINGER TPX IMAGES OF THE DAY)

(Πηγή: Reuters / Rafael Marchante)
Μετά το γύρο θριάμβου οι διεθνείς και ο Σάντος επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο της Πορτογαλίας, Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα.

(Πηγή: Reuters / Pedro Nunes)
Και στο πάρτυ που ακολούθησε, Κριστιάνο και Σάντος έδωσαν απλά ρεσιτάλ.

(Πηγή: Reuters / Pedro Nunes)

(Πηγή: Reuters / Pedro Nunes)
SPONSORED
Τι αλλάζει με το νομοσχέδιο για ίση αμοιβή γυναικών - ανδρών: «Τέλος στις αδικαιολόγητες αποκλίσεις»
09:45
Τι είπε ο Ράσελ Κρόου για το viral βίντεο από το Παρίσι και τον «έντονο διάλογο» με φαν
09:40
Bild: «Ανταρσία» στους Χριστιανοδομοκράτες - Θέλουν να διώξουν τον Μερτς
09:29
Παύλος Μαρινάκης: Στόχος μας η αυτοδυναμία - Δεν υπάρχουν δεύτερες και τρίτες εκλογές
09:23