ΣΠΟΡ

Combo bets από το Pamestoixima.gr για τον Ολυμπιακό

Combo bets από το Pamestoixima.gr για τον Ολυμπιακό
INTIME

Συνδυαστικά στοιχήματα για τους αγώνες των «ερυθρόλευκων» στη Euroleague με τη Φενερμπαχτσέ και στη Super League με τον ΠΑΟΚ

Δυνατά παιχνίδια σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο δίνει ο Ολυμπιακός. Σήμερα (19:45) οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Φενερμπαχτσέ για την 6η αγωνιστική της Euroleague. Την Κυριακή (19:30) παίζουν με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 10η αγωνιστική της Super League.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει τα ακόλουθα 3 Combo Bets για τους αγώνες του Ολυμπιακού σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο:

  • 1ος σκόρερ Μιλουτίνοφ & 1ος σκόρερ Ελ Κααμπί
  • 1ος σε ασίστ Γουόκαπ & 1ος σκόρερ Φορτούνης
  • 1ος σκόρερ Πίτερς & να σκοράρει Μασούρας

Σούπερ προσφορά* για τον αγώνα Φενερμπαχτσέ-Ολυμπιακός

Το Pamestoixima.gr έχει και σούπερ προσφορά* για τον αγώνα Φενερμπαχτσέ-Ολυμπιακός, ο οποίος παίζεται με 0% γκανιότα** στο τελικό αποτέλεσμα.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρονται από το Pamestoixima.gr για τα παιχνίδια της Euroleague, μεταξύ άλλων, για τον πρώτο πόντο του αγώνα, την ομάδα με τους περισσότερους πόντους σε μία περίοδο, τον πρώτο σκόρερ, τον συνδυασμό του νικητή αγώνα και του πρώτου σκόρερ, τα Over/Under τρίποντα παικτών, το σύνολο των πόντων, τους Over/Under πόντους παικτών, το αν ο αγώνας θα πάει στην παράταση, τα εύστοχα τρίποντα.

Τριπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση

Στο νέο Pamestoixima.gr ζεις τη Euroleague στο έπακρο. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ τριπλή προσφορά*. Δωρεάν, χωρίς κατάθεση, για όλους!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ