Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο Κέντρικ Ναν - Ενσωματώνεται άμεσα στο «τριφύλλι»
Ανανεώθηκε:
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές της φετινής σεζόν.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του Εργκίν Αταμάν κι έντυσε στα «πράσινα» τον 28χρονο NBAer, Κέντρικ Ναν, ο οποίος έχει βαρύ βιογραφικό στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, έχοντας αγωνιστεί σε Μαϊάμι Χιτ, Λος Άντζελες Λέικερς και Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε λίγο πριν τις 14:00 της Τρίτης (7/11) στην Ελλάδα, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα έχει την ευκαιρία να έχει μια πρώτη γνωριμία με τα μέλη της νέας του ομάδας.
Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο Εργκίν Αταμάν, ο Ναν αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα (βλ. Τετάρτη 8/11) στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Βερολίνο, για τον αγώνα με την Άλμπα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague.
Δυο νεκροί και οκτώ τραυματίες σε ρωσική επίθεση στην Οδησσό της Ουκρανίας
07:51
Μέση Ανατολή: Στο στόχαστρο των ΗΠΑ γέφυρες και δίκτυα μεταφορών, μπαράζ επιθέσεων και από το Ιράν
07:45
Βάγια Νέστορα: Ενώπιον της ανακρίτριας ο τέταρτος συλληφθείς - Τι ρόλο έπαιξε ο 26χρονος
07:41
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ειρωνικά σχόλια της αντιπολίτευσης για το αφήγημα «δικαίωσης» της κυβέρνησης
07:33