ΣΠΟΡ

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 0-5: «Αδιάβροχος» ο Δικέφαλος ως φιλοξενούμενος στην Τούμπα

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 0-5: «Αδιάβροχος» ο Δικέφαλος ως φιλοξενούμενος στην Τούμπα
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI

Σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε υπό έντονη βροχή και δυνατό αέρα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε εύκολα με 5-0 του Πανσερραϊκού (τυπικά ήταν φιλοξενούμενος), σε αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Μαγκομέντ Οζντόεφ (21’), Τόμας Μουργκ (28’, 71’), Κιρίλ Ντεσπόντοφ (74’) και Ράφα Σοάρες (80’) βρήκαν δίχτυα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που θα πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον «τελικό πρωτιάς» κόντρα στην Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη. Αξιζαν, τουλάχιστον, ένα γκολ τα «λιοντάρια» του Πάμπλο Γκαρσία, έχοντας μεταξύ άλλων και δοκάρι με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη.

Αυτό ήταν και το καλύτερο αποτέλεσμα για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ από την άλλη, τα «λιοντάρια των Σερρών» καλούνται να ξεπεράσουν γρήγορα τη βαριά αυτή ήττα, αφού ακολουθούν τα ταξίδια σε Βόλο (29/11) και Τρίπολη (2/12).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Αυλωνίτης (22’ Δεληγιαννίδης), Μπέργκστρομ, Μούργος (75’ Μασκανάκης), Πηλέας, Τόμας (46’ Θυμιάνης), Μορέιρα, Στάικος (63’ Μασαρίποφ), Πεταυράκης, Ντανκερλούι, Αλεξιτς (63’ Μπαϊροβιτς).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (77’ Βιεϊρίνια), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ (68’ Μεϊτέ), Μουργκ (77’ Τζίμας), Τάισον (68’ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ, Μπράντον (68’ Σαμάτα).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ