Χρυσό στο επί κοντώ για την Στεφανίδη και στο Diamond League
Σε εξαιρετική κατάσταση η Κατερίνα Στεφανίδη στον δρόμο προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες κέρδισε το χρυσό στο επί κοντώ και στο Diamond League στο Μονακό.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά το χρυσό στους Πανευρωπαϊκούς, έκανε άλλη μια εμφάνιση για μετάλλιο στο Μόντε Κάρλο και το Diamond League, κερδίζοντας το χρσυό μετάλλιο, πάλι με άλμα στα 4.81, που της έδωσε και το χρυσό στο Άμστερνταμ. Το ύψος το πέρασε με την 2η προσπάθεια, αλλά πολύ ψηλά, ενώ με την πρώτη είχε περάσει άνετα από τα 4.65 και 4.76.
Το σημαντικό για την Στεφανίδη είναι ότι σταθεροποιείται σε αυτό το ύψος σε όλους τους αγώνες της, που λογικά θα την φέρει μέσα στην μάχη και για το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

2η ήταν η Κουβανέζα Σίλβα με 4.71 και 3η η Βραζιλιάνα Μουρέρ με 4.65. Μετά την διαφαινόμενη απουσία των Ρωσίδων και της Ισινμπάγιεβα (είχε εφέτος 4.90), αυτές οι δύο μαζί με τις Αμερικανίδες θα διεκδικήσουν μαζί με την Ελληνίδα τα μετάλλια στο Ρίο και είναι σημαντικό, ότι η Στεφανίδη τις κερδίζει σε μεγάλους αγώνες.

(Πηγή: Twitter)
Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα τέλη κυκλοφορίας 2026: Αναλυτικός οδηγός
06:30
Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
06:00
Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ την τελευταία Κυριακή (28/12) του χρόνου
05:00
Ποιες περιοχές έλαβαν τα μεγαλύτερα ποσά από το επίδομα θέρμανσης - Πότε είναι η επόμενη δόση
04:00