Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: «Χάλκινοι» Βαζαίος και Παπαστάμος
Το τρίτο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα κατέκτησε σήμερα ο Ανδρέας Βαζαίος. Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν τρίτος στα 100μ μικτής ατομικής, στην τελευταία ημέρα των αγώνων και φόρεσε στο στήθος του το χάλκινο μετάλλιο, όπως είχε κάνει μερικά 24ωρα νωρίτερα και η Ντουντουνάκη. Λίγο αργότερα, ο Απόστολος Παπαστάμος κατέκτησε την τρίτη θέση στον τελικό των 400μ. μικτής ατομικής.
Ο... μετρ της 25άρας πισίνας έφτασε τα 10 μετάλλια στα χρονικά της διοργάνωσης, το τέταρτο σε αυτό το αγώνισμα και το δεύτερο στο Οτοπένι της Ρουμανίας, καθώς την πρώτη ημέρα είχε ανέβει ξανά στο βάθρο με την ομάδα 4Χ50μ ελεύθερο.
Με φοβερή εμφάνιση μετά τα πρώτα 50 μέτρα, ο Βαζαίος πέρασε στην 3η θέση όπου και τερμάτισε με επίδοση 51.91, αφήνοντας εκτός βάθρου τον Ιταλό Τζοβάνι Ίτζο με 51.99. Νικητής ήταν ο Αυστριακός, Μπέρναρντ Ρεϊτσχάμερ με 51.39, ενώ τη δεύτερη θέση πήρε ο Ελβετός, Νόε Πόντι με 51.62.
Τουρκία: Κατασχέθηκαν 10.000 αντικείμενα ιστορικής αξίας - Ανάμεσά τους και ελληνικές αρχαιότητες
23:04
Δύο συλλήψεις για πυρκαγιά από αμέλεια στη Σπάρτη Λακωνίας και στο Σαραβάλι Αχαΐας
22:52
Πανελλήνιες 2026: Στην κορυφή οι δίδυμοι του ΓΕΛ Βουνάργου - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισαν
22:43
Λουκέτο στο «Αλκατράζ με αλιγάτορες», στη φυλακή για μετανάστες στη Φλόριντα
22:34