ΣΠΟΡ

Αγωνία για τον ποδοσφαιριστή Τομ Λόκιερ: Κατέρρευσε στον αγώνα - «Πάγωσαν» στις εξέδρες

Αγωνία για τον ποδοσφαιριστή Τομ Λόκιερ: Κατέρρευσε στον αγώνα - «Πάγωσαν» στις εξέδρες
Ο Τομ Λόκιερ αριστερα σε ποδοσφαιρικό αγώνα AP Photo / Kin Cheung

Ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ, νοσηλεύεται σε «σταθερή» κατάσταση μετά από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα με την Μπόρνμουθ.

«Το ιατρικό μας επιτελείο επιβεβαίωσε ότι ο αρχηγός της ομάδας υπέστη καρδιακή ανακοπή στο γήπεδο, αλλά ανταποκρινόταν όταν τον μετέφεραν στο φορείο», ήταν η καθησυχαστική ανάρτηση της ομάδας στο Twitter.

Στη συνέχεια «διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους οπαδούς μας ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις με την οικογένειά του δίπλα του», διευκρινίστηκε.

Σοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο «Vitality Stadium» στο Μπόρνμουθ της νότιας Αγγλίας, όταν ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Λούτον Τομ Λόκιερ κατέρρευσε ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο.

Αμέσως έσπευσαν πάνω του οι συμπαίκτες του που φώναξαν τους γιατρούς για να τον βοηθήσουν.

Ο αρχηγός των «χάτερς» είχε πάθει το ίδιο και στον τελικό των μπαράζ ανόδου τον περασμένο Μάιο, με αποτέλεσμα να κάνει επέμβαση στην καρδιά τον Ιούνιο. Αυτή τη φορά όμως, φαίνεται πως χτύπησε άσχημα στο κεφάλι.

Ο παίκτης αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο και τον κόσμο να τον χειροκροτά, με την ελπίδα να μην έχει αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Περίπου δέκα λεπτά μετά την μεταφορά του Τομ Λόκιερ στο νοσοκομείο, οι δύο ομάδες αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο, με το παιχνίδι να διακόπτεται οριστικά.

Την ίδια στιγμή ο κόσμος στις εξέδρες είχε «παγώσει».

Ευτυχώς σύμφωνα με το “Sky Sports”, ο Λόκιερ έχει τις αισθήσεις του.

«Eίναι ξύπνιος και ανταποκρίνεται», ήταν η πρώτη ενημέρωση για την κατάστασή του από τον γιατρό της Μπόρνμουθ.

Η φάση της κατάρρευσης του Τομ Λόκιερ έλαβε χώρα στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης και μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 1-1 για το πρωτάθλημα της Premier League.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ