ΣΠΟΡ

Σοκ προκαλεί το σπάσιμο του ποδιού του Ντεμπά Μπα στην Κίνα

Σοκ προκαλεί το σπάσιμο του ποδιού του Ντεμπά Μπα στην Κίνα
Ο Ντεμπά Μπα με την φανέλα της Μπεσίκτας ΑΠΕ ΜΜΕ / EPA / TOLGA BOZOGLU

Ένα σοκαριστικό κάταγμα υπέστη ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Σανγκάι Σενχούα Ντεμπά Μπα, που πιθανότατα θα του κοστίσει και το τέλος της καριέρας του. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Ο 31χρονος επιθετικός, που έχει περάσει από την Τσέλσι, τη Νιούκασλ και την Μπεσίκτας, αποφάσισε το καλοκαίρι του 2015 να πει ναι στην Κινεζική πρόκληση και εντάχθηκε στην Σανγκάη Σενχούα έχοντας εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα, έχοντας σημειώσει εφέτος 14 γκολ σε 18 παιχνίδια (πρώτος σκόρερ).

Όμως στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης-ντέρμπυ με την Σανγκάη Σανγκάνγκ, ο Ντεμπά Μπα στάθηκε εξαιρετικά άτυχος σε μια διεκδίκηση της μπάλας (που δεν προμήνυε κάτι) καθώς έσπασε το πόδι του με σοκαριστικό τρόπο. Η εικόνα, ιδιαίτερα σε αργή κίνηση, είναι τρομακτική.

Ο Ντεμπά Μπα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου η ακτινογραφία απλά επιβεβαίωσε αυτό που έδειξε και ο τηλεοπτικός φακός, με το πόδι του πραγματικά διαλυμμένο.

dembabaxray


(Πηγή: Twitter)

Όπως τόνισε και ο Ισπανός τεχνικός της Κινεζικής ομάδας, Γκρεγκόριο Μανθάνο, αυτό πιθανότατα θα είναι και το τέλος της καριέρας του Σενεγαλέζου επιθετικού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ