Σοκ προκαλεί το σπάσιμο του ποδιού του Ντεμπά Μπα στην Κίνα
Ένα σοκαριστικό κάταγμα υπέστη ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Σανγκάι Σενχούα Ντεμπά Μπα, που πιθανότατα θα του κοστίσει και το τέλος της καριέρας του. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!
Ο 31χρονος επιθετικός, που έχει περάσει από την Τσέλσι, τη Νιούκασλ και την Μπεσίκτας, αποφάσισε το καλοκαίρι του 2015 να πει ναι στην Κινεζική πρόκληση και εντάχθηκε στην Σανγκάη Σενχούα έχοντας εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα, έχοντας σημειώσει εφέτος 14 γκολ σε 18 παιχνίδια (πρώτος σκόρερ).
Όμως στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης-ντέρμπυ με την Σανγκάη Σανγκάνγκ, ο Ντεμπά Μπα στάθηκε εξαιρετικά άτυχος σε μια διεκδίκηση της μπάλας (που δεν προμήνυε κάτι) καθώς έσπασε το πόδι του με σοκαριστικό τρόπο. Η εικόνα, ιδιαίτερα σε αργή κίνηση, είναι τρομακτική.
Ο Ντεμπά Μπα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου η ακτινογραφία απλά επιβεβαίωσε αυτό που έδειξε και ο τηλεοπτικός φακός, με το πόδι του πραγματικά διαλυμμένο.

(Πηγή: Twitter)
Όπως τόνισε και ο Ισπανός τεχνικός της Κινεζικής ομάδας, Γκρεγκόριο Μανθάνο, αυτό πιθανότατα θα είναι και το τέλος της καριέρας του Σενεγαλέζου επιθετικού.
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στη φωτιά στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής - Από αέρος επιχειρούν επτά εναέρια
16:13
Στο νοσοκομείο Χανίων βρέφος 17 ημερών με σοβαρά τραύματα - Συνελήφθη η 18χρονη μητέρα του
16:13
Το Allwyn Forward στο πλευρό 19 νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων που θέλουν να αναπτυχθούν
16:08
Με τις πιστωτικές κάρτες Visa της Πειραιώς, ζήσε μία VIP εμπειρία ταχύτητας στο Las Vegas
16:07