ΣΠΟΡ

Κάταγμα κλείδας υπέστη ο Τσιμίκας - Δύσκολα να προλάβει τα μπαράζ της Εθνικής

Κάταγμα κλείδας υπέστη ο Τσιμίκας - Δύσκολα να προλάβει τα μπαράζ της Εθνικής
AP Photo/Jon Super

Άσχημα νέα από την Αγγλία για τον Κώστα Τσιμίκα. Ο Έλληνας διεθνής που τραυματίστηκε λίγο μετά το ημίωρο του ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα καθώς διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα στην κλείδα. Ένα σημείο ιδιαίτερα δύσκολο και επίπονο για τους αθλητές.

Η εκτιμώμενη περίοδος επιστροφής του στα γήπεδα, είναι περίπου 3 μήνες. Αυτό σημαίνει πως εκτός απ’ τα παιχνίδια της Λίβερπουλ, πιθανότατα χάνει και τους αγώνες μπαράζ της Εθνικής Ελλάδας για είσοδο στο Euro 2024. Το πρώτο παιχνίδι είναι στις 21 Μαρτίου στον ημιτελικό κόντρα στο Καζακστάν. Αν όλα πάνε καλά και η Ελλάδα προκριθεί, στις 26 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία ή το Λουξεμβούργο για την είσοδο στο Euro 2024.

Σαφώς και η πιθανότατη απουσία του Τσιμίκα είναι τεράστιο πλήγμα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο διεθνής αριστερός μπακ μετά τον τραυματισμό πήγε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Ο Σάκα που έκανε το μαρκάρισμα απ’ το οποίο προήλθε ο τραυματισμός, θέλησε να απολογηθεί λέγοντας: «Θέλω να απολογηθώ γι' αυτό. Δεν το ήθελα φυσικά».

Απ’ την πλευρά του ο Γιούργκεν Κλοπ που έπεσε πάνω στον Τσιμίκα, τόνισε: «Θα έδινα ευχαρίστως την κλείδα μου αν ο Κώστας θα γινόταν ξανά εντάξει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ