ΣΠΟΡ

Ζλάταν: Θα γίνω ο θεός του Μάντσεστερ!

Ζλάταν: Θα γίνω ο θεός του Μάντσεστερ!
ΑΠΕ ΜΜΕ / EPA / Jeremy Lempin

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση με τις δηλώσεις του μετά την μετεγγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτή την φορά φρόντισε να τα "βάλει" με τον Ερίκ Καντονά.

Για τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ερίκ Καντονά είναι στο τοπ-3 των ποδοσφαιριστών, που άλλαξαν την ροή των πραγμάτων στο Όλντ Τράφορντ και ο αγαπημένος τους. Παρότι έχει σταματήσει καιρό την ενεργό δράση, κάθε του κουβέντα ήταν σαν τον λόγο του Ευαγγελίου για τους "μπέμπηδες".

Ο Καντονά λοιπόν είχε αναφερθεί και στην μετεγγραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μέσω της εκπομπής του, κατά την διάρκεια του EURO και μετά τον ημιτελικό με την Γερμανία είχε αναφερθεί και στον Σουηδό (από το 2.04 μέχρι το τέλος).

«Είναι η καλύτερη απόφαση που πήρες να γίνεις "κόκκινος". Όταν θα μπεις στο θέατρο των ονείρων, όταν νιώσεις τα "πνεύματα των θρύλων του παρελθόντος", μόλις βάλεις το πρώτο σου γκολ μπροστά στην κερκίδα του Στρέτφορντ Εντ, όταν ακούσεις τον κόσμο να τραγουδά το όνομα σου, όταν η καρδιά σου χτυπά τόσο δυνατά, που θα νομίζεις ότι θα βγει από το στήθος σου. όταν νιώσεις ότι θα τους αγαπήσεις, όσο θα σε αγαπήσουν και αυτοί, τότε θα ξέρεις φίλες μου ότι ήρθες σπίτι σου. Ένα τελευταίο πράγμα: μόνον ένας βασιλιάς μπορεί να υπάρχει στο Μάντσεστερ. Εσύ μπορείς να γίνεις πρίγκιπας, αν θέλεις. Και αν ενδιαφέρεσαι, το νούμερο 7 είναι δικό σου. Αυτό είναι το "δώρο μου" για το καλώς ήρθες. Ο Βασιλιάς έφυγε! Ζήτω ο Πρίγκηπας!» είχε αναφέρει ο Γάλλος παλαίμαχος άσσος.

ibracantona2


(Πηγή: Twitter)

Ο Ζλάταν σήκωσε βέβαια το γάντι και του απάντησε με τον δικό του, μοναδικό τρόπο. «Θαυμάζω τον Καντονά και άκουσα όσα είπε. Δεν θα γίνω βασιλιάς του Μάντσεστερ. Θα γίνω ο θεός του Μάντσεστερ».

ibracantona


(Πηγή: Twitter)

Μένει να δούμε τι άποψη έχει για όλο αυτό το επικοινωνιακό σόου και ο Ζοσέ Μουρίνιο, που αν δεν δει αυτά που θέλει στο γήπεδο, δεν θα διστάσει να "πετάξει" τον Σουηδό στον πάγκο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ