ΣΠΟΡ

Τρίτη σερί νίκη για την Μαρία Σάκκαρη στο United Cup στο Περθ της Αυστραλίας

Τρίτη σερί νίκη για την Μαρία Σάκκαρη στο United Cup στο Περθ της Αυστραλίας
ΑΠΕ - ΜΠΕ / EPA/WU HAO

Σαρωτική ήταν η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη που κέρδισε την αντίπαλο της Αντελίκ Κέρμπερ, λαμβάνοντας πλέον σαφές προβάδισμα στα ημιτελικά του United Cup που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Περ της Αυστραλίας.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε καταπληκτική εμφάνιση, την ώρα που η Αντζελίκ Κερμπέρ έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό, με αποτέλεσμα η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια να επιβληθεί της Γερμανίδας με 6-0, 6-3 σε 70 μόλις λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τρίτη νίκη της Σάκκαρη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο τουρνουά και στη σεζόν, με την 28χρονη Ελληνίδα να συνεχίζει χωρίς χαμένο σετ στα παιχνίδια της στα μονά.

Πλέον την σκυτάλη παίρνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση, αν κερδίσει στο δεύτερο ματς του προημιτελικού τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει, η πρόκριση θα κριθεί στο μεικτό διπλό, όπου Σάκκαρη και Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσουν την Λάουρα Σίγκεμουντ και τον Μαξιμιλιάν Μάρτερερ, αν βεβαίως δεν αλλάξουν κάτι οι δυο ομάδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ