ΣΠΟΡ

Η Μάντσεστερ Γιουν. ταξιδεύει για Κίνα, ενώ ο Ζλάταν κάνει κόλπα στην παραλία

Η Μάντσεστερ Γιουν. ταξιδεύει για Κίνα, ενώ ο Ζλάταν κάνει κόλπα στην παραλία
Χωρίς τον Ζλάταν ο Μουρίνιο με την Μάντσεστερ στην Κίνα Getty Images / Chris Brunskill

Η προετοιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζεται κανονικά, αλλά χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που συνεχίζει τις διακοπές του, την ώρα που ο Μουρίνιο και οι άλλοι "μπέμπηδες" ετοιμάζονται για την πρώτη κόντρα με την Σίτυ!

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας των ομάδων φαίνεται ότι είναι για τους "κοινούς θνητούς" και όχι για τους σταρ, αφού ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ζήτησε και πήρε λίγες ημέρες παραπάνω ξεκούρασης από τις υποχρεώσεις του με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Επόμενο στάδιο της προετοιμασίας είναι οι αγώνες για το International Champions Cup, που θα γίνουν σε Κινεζικό έδαφος και ο Μουρίνιο ανακοίνωσε την ομάδα, που θα ταξιδέψει στην Άπω Ανατολή. Μέσα είναι όλα τα νέα ονόματα (Μπεϊγί, Μιχταριάν) καθώς και οι Άγγλοι διεθνείς (Ρούνεϊ, Ράσφορντ, Σμόλιγκ).

unitedchina1


(Πηγή: Twitter)

Αντίθετα απουσιάζει εκείνο του Ζλάταν, που θα κάνει τις βουτιές του στις παραλίες και για τις επόμενες ημέρες, και οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ θα τον βλέπουν να κάνει κόλπα μόνο στην άμμο προς το παρόν.

Το τουρνουά αυτό για την Μάντσεστερ έρχεται μετά το πρώτο φιλικό με την Γουίγκαν, που ξεκίνησε με το δεξί για την ομάδα και μια φιλική νίκη με 2-0.

Έχει μάλιστα ιδιαίτερη σημασία, αφού στο 2ο αγώνα της στην Κίνα, η Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτυ και θα έχουμε την πρώτη κόντρα Μουρίνιο-Γκουαρντιόλα, έστω και σε φιλικό.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουν.: 22/6 Ντόρτμουντ/Σανγκάη, 25/6 Μάντσεστερ Σίτυ/Πεκίνο, 30/6 Γαλάτα/Γκέτεμποργκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ