ΣΠΟΡ

Αποσύρεται ο Ναδάλ από το Australian Open - Ο τραυματισμός που συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί

Αποσύρεται ο Ναδάλ από το Australian Open - Ο τραυματισμός που συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί
AP Photo/Charles Krupa

Την απόσυρση του από το Αυστραλιανό τουρνουά τένις, ανακοίνωσε ο εξαιρετικός αθλητής Ράφα Ναδάλ, εξαιτίας του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

Ο Ισπανός τενίστας, το προηγούμενο διάστημα είχε μείνει μεγάλο διάστημα εκτός αγώνων, καθώς ήταν τραυματισμένος.

Στην πρόσφατη συμμετοχή του στο τουρνουά στο Μπρίσμπειν με στόχο το Open της Μελβούρνης, στον αγώνα με τον Τζόρνταν Τόμπσον, αντιμετώπισε και πάλι πρόβλημα που τον ανάγκασε τελικά να αποσύρει την συμμετοχή του από το Australian Open, όπως υποστήριξε στο μήνυμά του.

Το μήνυμα του Ναδάλ στα social media

«Κατά τη διάρκεια του αγώνα μου στο Μπρίσμπεν είχα ένα μικρό μυϊκό πρόβλημα που με ανησύχησε, όπως ξέρετε. Όταν έφτασα στη Μελβούρνη είχα την ευκαιρία να κάνω μαγνητική και έχω ένα μικρό τράβηγμα σε μυ, όχι στο ίδιο σημείο που είχα τον τραυματισμό και αυτό είναι καλά νέα. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο σε ματς των πέντε σετ. Πετάω πίσω στην Ισπανία να δω τον γιατρό μου, να κάνω θεραπεία και να ξεκουραστώ.

Δούλεψα πολύ σκληρά γι' αυτό το comeback και πάντα έλεγα ότι ο στόχος μου είναι να είμαι στο καλύτερο επίπεδο σε τρεις μήνες.

Παρότι είναι λυπηρό που δεν θα μπορέσω να παίξω μπροστά στον υπέροχο κόσμο της Μελβούρνης, αυτά δεν είναι και τόσο άσχημα νέα και παραμένουμε θετικοί για την εξέλιξη της σεζόν. Ήθελα πραγματικά να αγωνιστώ εδώ στην Αυστραλία και είχα την ευκαιρία να παίξω μερικά ματς, κάτι που έκανε χαρούμενο και θετικό. Ευχαριστώ για την υποστήριξη και τα λέμε σύντομα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ