Σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ: Πέθανε ο Ντέγιαν Μιλόγιεβιτς
Ο βοηθός του Στιβ Κερ στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και παλαίμαχος μπασκετμπολίστας με την εθνική Σερβίας που υπέστη καρδιακό επεισόδιο, Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, δεν τα κατάφερε και λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του σε νοσοκομείο των ΗΠΑ, πέθανε σε ηλικία μόλις 46 ετών.
Την είδηση επισημοποίησε η Βαλένθια, ομάδα από την οποία είχε περάσει ως παίκτης ο ίδιος, την περίοδο από το 2006 μέχρι και το 2008. Μεταξύ άλλων είχε περάσει από τη Μπούντουτσνοστ και την Παρτιζάν, όπου και έκλεισε την καριέρα του ως αθλητής το 2009.
Ως προπονητής ήταν από το 2012 έως και το 2020 στη Μέγκα προτού αναλάβει τη Μπούντουτσνοστ για ένα μικρό διάστημα το 2021 και μετά φύγει για την Αμερική και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, όπου βρισκόταν μέχρι πρότινος ως βοηθός προπονητή.
Με την εθνική του ομάδα είχε κατακτήσει δύο χρυσά, ένα στο EuroBasket του 2001 στην Τουρκία και ένα το 1998 στην Ιταλία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ22 στην Ιταλία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο πιο δημοφιλής παίκτης στο NBA - Ξεπέρασε τον ΛεΜπρόν στο All Star Game
Νίκος Γκάλης: «Ας κάνουμε το 2024 μια καλύτερη χρονιά με ανθρωπιά και υψηλούς στόχους»
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Οι «αριθμοί», το χρονολόγιο και οι πέντε μύθοι που «στοιχειώνουν» την αλήθεια
07:29
ΗΠΑ: Η στιγμή που οι μυστικοί πράκτορες απομακρύνουν τον Τραμπ μετά τους πυροβολισμούς - Δείτε βίντεο
07:23
Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον
07:13
Τραμπ για τους πυροβολισμούς: «Ο ένοπλος προσπάθησε να σπάσει τον κλοιό ασφαλείας και εξουδετετώθηκε - Όρμησε από 50 μέτρα μακριά»
07:12