Ατρόμητος - ΑΕΚ 0-5: Βραδιά Πόνσε με... ρεκόρ στη Super League
Ένα ματς «ιδιαίτερων συνθηκών» μετέτρεψε σε περίπατο η ΑΕΚ, επικρατώντας 5-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι για την 19η αγωνιστική της Super League. Χατ τρίκ πέτυχε ο Εζέκιελ Πόνσε (2΄,15΄, 58΄) και από ένα γκολ οι Κάλενς (35΄), Γιόνσον (66΄) για την Ένωση, που παραμένει δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.
Όσο για τον Ατρόμητο, γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από 13 ματς επί ημερών Σάσα Ίλιτς.
Όπως φαίνεται κι από τη διακύμανση του σκορ, το ματς είχε κριθεί από το ημίχρονο. Λίγο ο ευνοϊκός αέρας, λίγο η «αφέλεια» με την οποία μπήκαν στην αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, είχαν ως αποτέλεσμα να περάσει η ΑΕΚ από το Περιστέρι πιο εύκολα απ΄ότι φανταζόταν ο Αλμέιδα.
Μετά τον αποκλεισμό από τον Άρη στο κύπελλο και την κόπωση από τα 120 λεπτά του αγώνα της Θεσσαλονίκης, ο Αργεντινός τεχνικός γνώριζε ότι τον περιμένει δύσκολη αποστολή.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης (46΄ Τσιακμάκης), Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ (62΄ Ντε Μποκ), Κούντε (46΄ Ανγκιέλσκι), Γκονζάλεζ, Κούεν, Γιουμπιτάνα (62΄ Ρομπάιγ), Βέργος, Βαλένσια (63΄ Ντιρξ).
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα (68΄ Φερνάντες), Άμραμπατ (68΄ Ελίασον), Γκατσίνοβιτς (73΄ Πιζάρο), Τσούμπερ (73΄ Φαν Βέερτ), Πόνσε (68΄ Αραούχο).
Χειροπέδες σε 50χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και προκάλεσε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη
13:11
Αυτές είναι οι εννιά συμφωνίες που υπέγραψαν Ελλάδα και Γαλλία στο Μέγαρο Μαξίμου
13:00
Live οι κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη και Μακρόν μετά την υπογραφή στρατηγικής συνεργασίας
12:48
Ιρανικό υπουργείο Άμυνας: Οι ΗΠΑ αναζητούν «τρόπο για να σώσουν τα προσχήματα»
12:47