Ο Νίκος Κουρκούλης παίζει μπάσκετ στο ΟΠΑΠ Game Time
Αφιερωμένη στις δυνατές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στη Euroleague είναι η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time με καλεσμένο τον Νίκο Κουρκούλη.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής μπαίνει σε μπασκετικό ρυθμό και σχολιάζει τον αυριανό αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι (21:05).
Ο Νίκος Κουρκούλης αποκαλύπτει στη Μαρία Ζαφειράτου για το πώς «Αλλάξανε Όλα» στη ζωή του, σε ποια θέση έπαιζε μπάσκετ μικρός και πως βλέπει τον εαυτό του σε 20 χρόνια από τώρα.

Μιλάει ακόμα για τα άλλα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής της Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός (21:45) και Φενερμπαχτσέ-Βίρτους Μπολόνια (19:45) που θα διεξαχθούν την Πέμπτη, καθώς και τις αναμετρήσεις της Παρασκευής, Αναντολού Εφές-Μονακό (19:30), Μιλάνο-Μπαρτσελόνα (21:30) και Μπασκόνια-Βαλένθια (21:30).
Κουτσούμπας: Χαστούκι στα παραμύθια της κυβέρνησης η έγκριση του τουρκολυβικού μνημονίου
23:46
Φονικό πέρασμα της καταιγίδας Όστεν στη Γαλλία - Κατέρρευσε τμήμα ιστορικού προβλήτα στη Βρετανία
23:36
Επιστολή Έντι Ζεμενίδη σε Ρούμπιο: Να απορρίψουν δημόσια οι ΗΠΑ το τουρκολιβυκό μνημόνιο
23:33
ΑΑΔΕ: 48ωρο λουκέτο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο για μη έκδοση αποδείξεων
23:27