Πλατανιώτη - Μαλκογεώργου: Το μεγάλο στοίχημα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ανανεώθηκε:
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού δίνει «μάχη» για να προκριθεί το ελληνικό ντουέτο Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου, αφού η πρώτη κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιό της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου.
Η πολυπόθητη αυτή πρόκριση θα κριθεί από το αν θα καταφέρουν να ξεπεράσουν στη συνολική βαθμολογία στο τεχνικό και ελεύθερο πρόγραμμα μία ή ακόμα δύο από τις τρεις χώρες που δεν έχουν προκριθεί ή δεν μπορούν να προκριθούν από το ομαδικό, δηλαδή τη Μεγάλη Βρετανία, την Ολλανδία και το Ισραήλ.
Υπενθυμίζεται πως, το μεσημέρι της Πέμπτης (8/2) θα πραγματοποιηθεί ο τελικός στο ελεύθερο πρόγραμμα, που θα ολοκληρώσει το ντουέτο.
Να σημειωθεί ότι, στο σύστημα διεξαγωγής για την ολυμπιακή πρόκριση, ρόλο παίζει και το ομαδικό, που με τη σειρά του ολοκληρώνεται την Παρασκευή (9/2).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πλατανιώτη για το ασημένιο στη Ντόχα: «Πολύ μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στη 2η θέση στον κόσμο»
Ασημένιο μετάλλιο από την Πλατανιώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
SPONSORED
Μπαρούτι στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ χτύπησε και πετροχημικό εργοστάσιο στο Ιράν - Live οι εξελίξεις
08:32
Σήμερα στο κοιμητήριο Παπάγου στις 12 η κηδεία του Γιώργου Σουφλιά
08:24
Ισραηλινή επίθεση στο πετροχημικό εργοστάσιο στο Μαχσάχρ του Ιράν
08:16
Τροχαίο ατύχημα στη Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση 15χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Περαία
08:13