ΣΠΟΡ

H απόλυτη Παναθηναϊκή εμπειρία βρίσκεται στο VIP Lounge του ΟΑΚΑ

H απόλυτη Παναθηναϊκή εμπειρία βρίσκεται στο VIP Lounge του ΟΑΚΑ
Λευτέρης Παρτσάλης

Υπάρχει ένας άγραφος νόμος στον αθλητισμό: Αν σέβεσαι το άθλημα, θα σε σεβαστεί κι αυτό. 

Αργά ή γρήγορα θα γευτείς τους καρπούς της επιτυχίας και της δικαίωσης, αρκεί να πιστέψεις στο πλάνο, να δείξεις υπομονή και επιμονή. Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού AKTOR τα αποτελέσματα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Το παρκέ είναι ο καθρέφτης της σκληρής δουλειάς που έχουν ρίξει από το καλοκαίρι και μέχρι σήμερα το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του “τριφυλλιού”. Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι ελκυστικός, γίνεται εντυπωσιακός και εμφανίζεται αντάξιος των προσδοκιών της διοίκησης και των εκατομμύρια “πράσινων καρδιών” που χτυπούν για εκείνον.

Ωστόσο αυτός ο άγραφος νόμος δεν εφαρμόζεται μόνο στις 4 γραμμές του παρκέ αλλά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη ζωή: Τις ανθρώπινες σχέσεις, την επιχειρηματικότητα, τον αθλητισμό, την ψυχαγωγία. Όπως ακριβώς συμβαίνει με το Globalsat VIP Lounge του ΟΑΚΑ.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

LPR50169.jpg
Φωτογραφία: Λευτέρης Παρτσάλης

Ο σεβασμός κυριαρχεί

Όταν εισέρχεσαι στην αίθουσα που φέρει το όνομα του εμβληματικού Παύλου Γιαννακόπουλου, ο σεβασμός είναι η λέξη που μπορεί να περιγράψει το συναίσθημα που σε πλημμυρίζει. Σεβασμός στην ιστορία του Παναθηναϊκού, στην κληρονομιά που άφησαν στον ελληνικό αθλητισμό ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, σεβασμός στους φίλους της ομάδας αλλά και όλους όσοι επιθυμούν να βρεθούν στο νέο ανακαινισμένο χώρο ώστε να ζήσουν την απόλυτη ψυχαγωγία. Διότι ο αθλητισμός αυτό πρέπει να είναι: Ψυχαγωγία. Ένα μέρος όπου θα βρεθείς για να διασκεδάσεις με την οικογένειά σου, με τους φίλους σου, με την κοπέλα σου. Δεν είναι μόνο τα 40 αγωνιστικά λεπτά αλλά μία καθολική εμπειρία που σε γεμίζει με θετικά συναισθήματα.

Στο Globalsat VIP Lounge του ΟΑΚΑ γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι κάτοχοι των GOLD και PLATINUM εισιτηρίων και εισιτηρίων διαρκείας να αισθανθούν όχι απλώς φίλοι της ομάδας αλλά κομμάτι της οικογένειας του πιο επιτυχημένου τμήματος στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Απολαμβάνουν τις πιο premium υπηρεσίες, οι οποίες είναι πρωτόγνωρες όχι μόνο σε ευρωπαϊκό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

LPR59700.jpg
Φωτογραφία: Λευτέρης Παρτσάλης

Σ’ έναν χώρο όπου τα πορτρέτα των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου, όπως και οι ομαδικές φωτογραφίες από τα σύνολα που έφτασαν 6 φορές στην κορυφή της Ευρώπης, προκαλούν δέος, μπορείς να ζήσεις την πιο εκλεπτυσμένη Παναθηναϊκή εμπειρία. Εντύπωση κάνουν και οι φανέλες των αντίπαλων ομάδων του Παναθηναϊκού AKTOR στην Euroleague, με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, φυσικά υπάρχει και του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα του αρχηγού της ομάδας, Κώστα Παπανικολάου. Όπως αναφέραμε και παραπάνω η λέξη κλειδί είναι μία: Σεβασμός.

Το ΟΑΚΑ Experience που θες να ξαναζήσεις

Το να παρακολουθείς έναν εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού ΑKTOR για την Euroleague αποτελούσε ανέκαθεν ξεχωριστή εμπειρία, πόσο μάλλον όταν αυτή μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες του Globalsat VIP Lounge. Το ότι έχεις την δυνατότητα να τον παρακολουθήσεις από την άνεση του καναπέ και τις μεγάλες οθόνες που έχουν τοποθετηθεί στην αίθουσα του Globalsat VIP Lounge είναι μία επιλογή, ωστόσο, για να μην γελιόμαστε, ποιος μπορεί να απαρνηθεί την ευκαιρία της μοναδικής, «καυτής» ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι «πράσινοι» οπαδοί γύρω από το παρκέ του ΟΑΚΑ;

LPR59717.jpg
Φωτογραφία: Λευτέρης Παρτσάλης

Φέτος, όμως, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με κάθε άλλη χρονιά και για αυτό δεν ευθύνεται μονάχα η καλή πορεία της ομάδας, ούτε και η αναβαθμισμένη εικόνα και υπηρεσίες του γηπέδου.

Με την ομάδα να παίζει ωραίο μπάσκετ και την μεγάλη καλοκαιρινή επένδυση να αποδίδει όλο και περισσότερο καρπούς, μπορούμε να πούμε ότι κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΟΑΚΑ ξεπερνάει τα νοητά όρια ενός αγώνα και μετουσιώνεται σε μοναδική εμπειρία.

Όταν κάθεσαι στις θέσεις του γηπέδου νιώθεις αυτόματα την ξεχωριστή ενέργεια του κόσμου, μια ατμόσφαιρα που σου περνάει ένα μήνυμα υγείας και χαράς, γεγονός πρωτόγνωρο για ελληνικό γήπεδο. Σαν μια βραδινή έξοδος ένα πράγμα, στην οποία θα βγεις έξω με την παρέα, τον δεσμό σου, ακόμα και τα παιδιά σου και ξέρεις ότι θα κάνετε κάτι που αξίζει. Βοηθάει, βέβαια, ότι πέρα από τον αγώνα υπάρχουν και άλλα activities, όπως η Kiss Cam που δίνουν στον κόσμο την επιλογή να συμμετέχει στο Experience εκτός από το να παρακολουθεί.

LPR59761.jpg
Φωτογραφία: Λευτέρης Παρτσάλης

Μπορεί να ακούγονται κλισέ όσα λέγονται περί «δεσίματος» μεταξύ ομάδας και κόσμου, ωστόσο, μόλις βρεθείς στο ΟΑΚΑ για έναν αγώνα της Euroleague θα ξέρεις πραγματικά πώς είναι αυτό το συναίσθημα. Το βλέπεις από τις αντιδράσεις του κόσμου, τη χαρά και την θετική ενέργεια, σαν ένα χώρο που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για να περνάς όμορφα το βράδυ σου. Μια εμπειρία γεμάτη συναίσθημα, που δεν της ξεχνάς και σίγουρα θες να την ξαναζήσεις.

Στο Globalsat VIP Lounge το ποτό δεν είναι απλή υπόθεση

Στο κομμάτι του fine living, που περιλαμβάνει ένα καλό ποτό και είδη καπνιστού, το Globalsat VIP Lounge δεν θα μπορούσε να μην έχει VIP επιλογές. Για την ακρίβεια, κάθε κομμάτι που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες του κόσμου, είναι μελετημένο και στελεχωμένο με τους καλύτερους επαγγελματίες στο χώρο του bartending για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Είναι απόλυτα λογική λοιπόν η συνεργασία με τον Χαράλαμπο Παπαδημητρίου, τον άνθρωπο που γέννησε την ιδέα του Teddy’s Speakeasy, τόσο με τις προσεγμένες εμφιαλώσεις και τα κοκτέιλ, όσο και με τα cigars που προσφέρονται.

LPR59874.jpg
Φωτογραφία: Λευτέρης Παρτσάλης

Για τις ανάγκες εξυπηρέτησης του κοινού, λειτουργούν δύο διαφορετικά μπαρ, το Elixir και το Platinum που περιλαμβάνει διαφορετικά κοκτέιλ από το πρώτο. Εδώ αξίζει να σημειωθούν δύο σημαντικά πράγματα. Το πρώτο είναι πως στην ομάδα του Teddy’s Speakeasy περιλαμβάνονται οι περίφημοι maestros Rasty Kasar και Giovanni Tavano, που εκτός από ειδήμονες στο χώρο του καφέ και του ποτού αντίστοιχα, έχουν συγκεντρώσει βραβεύσεις από ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους διαγωνισμούς στην εστίαση. Το twist στα κοκτέιλ με τις καλύτερες δυνατές πρώτες ύλες, είναι πως η ονοματοδοσία των κοκτέιλ προέρχεται από τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR σε Ελλάδα και Ευρώπη – όπως το Triple Crown που έχει ως βάση το Belize Rum 12 ετών ή το Barcelona 2011 με Gin D’ Azur. «Mεγάλωσα με τον Παναθηναϊκό, είχα πάντα διαρκείας, έχω ζήσει όλες του τις επιτυχίες. Τα ονόματα έπρεπε οπωσδήποτε να είναι κομμάτι από την ιστορία του» αναφέρει ο Χαράλαμπος Παπαδημητρίου.

Εκτός από τα κοκτέιλ, την ηγεμονία στα straight αποστάγματα έχει το Blanton’s, βραβευμένο Kentucky Straight Bourbon που όποιος δεν έχει δοκιμάσει θα λατρέψει, αλλά και επιλογές από Ιαπωνία με Hibiki αλλά και Σκωτία, με Ardbeg για τους λάτρεις των καπνιστών. Όμως για κάθε παλέτα και κάθε γούστο στο ποτό, υπάρχει μία εμφιάλωση που ο Χαράλαμπος Παπαδημητρίου έχει καλύψει με τις επιλογές. Και φυσικά όχι μόνο στο ποτό.

LPR59958.jpg
Φωτογραφία: Λευτέρης Παρτσάλης

Το Cigar Lounge που βρίσκεται στο χώρο του Platinum Bar, είναι από τα ομορφότερα σημεία που θα αντικρίσει κανείς – είτε αγαπά τα cigars είτε όχι. Ο Χαράλαμπος Παπαδημητρίου ως cigar aficionado από τα 27 του χρόνια, έχει δοκιμάσει πολλές και διαφορετικές ποιότητες για να καταλήξει στα handmade Cubans. Έτσι, ο κατάλογος των cigars είναι προσεχτικά διαλεγμένος από τον ίδιο και αποτελεί μία καλή ευκαιρία για όσους τα αγαπούν να τα εξερευνήσουν. Όλα φυσικά, με την μοναδική εξυπηρέτηση του Globalsat VIP Lounge, μιας και τόσα τα ποτά όσο και τα cigars, έρχονται με το δικό τους μοναδικό σερβίρισμα.

Θα μπορούσε λοιπόν να πει κανείς ότι ειδικά στο κομμάτι του ποτού, οι υπηρεσίες που δημιούργησε o Παναθηναϊκός AKTOR για το Globalsat VIP Lounge, αντιστοιχούν σε εκείνες των μπαρ των μεγάλων ξενοδοχείων του εξωτερικού. Ο στόχος είναι η εμπειρία, η δημιουργία αναμνήσεων μέσα από την κορυφαία και την προσεγμένη εξυπηρέτηση, που θα σε αφήσουν να αδημονείς για ακόμα μία επίσκεψη στο Globalsat VIP Lounge. Για να νιώσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού οικεία και ξεχωριστά. Όπως και οι υπηρεσίες που προσφέρονται. Αξίζει να αναφέρουμε, πως το κομμάτι αυτών των υπηρεσίων, δεν θα είχε γίνει χωρίς το όραμα των ανθρώπων του τμήματος Hospitality της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που δούλεψε σκληρά για να κάνει αυτό το έργο από απλή σκέψη, σε μοναδική πραγματικότητα.

Να φάμε κάτι και συνεχίζουμε;

Μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής είναι το φαγητό και στο Globalsat VIP Lounge δε θα μπορούσε να λείπει ούτε αυτό. Το μενού φέρνει την υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια και της εταιρείας catering “Different & Different”. Όταν οι πρωταθλητές της γεύσης συναντιούνται με τον Παναθηναϊκό AKTOR τότε η επιτυχία είναι δεδομένη. Το μενού σε κάθε αγώνα είναι ειδικά διαμορφωμένο με βάση την κουζίνα της χώρας, της αντίπαλης ομάδας που φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ και δεν χρειάζεται να σου πούμε τους λόγους που μία στάση στον μπουφέ κρίνεται επιβεβλημένη. Η μουσική έρχεται να ζεστάνει την ατμόσφαιρα και την αναλαμβάνει ή τραγουδίστρια ή DJ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τεχνολογικά του Globalsat VIP Lounge του ΟΑΚΑ έχει αναλάβει η Globalsat, τοποθετώντας οθόνες εσωτερικής και εξωτερικής ψηφιακής σήμανσης. Επίσης το εντυπωσιακό The Wall All-In-One, εξασφαλίζει προηγμένη οπτική εμπειρία ψυχαγωγίας χωρίς περιορισμούς στους επισκέπτες του.

Τέλος, στο Globalsat VIP Lounge γίνονται και τα Meet & Greet Sessions μετά τους εντός έδρας αγώνες στην EuroLeague, εκεί όπου έχεις τη δυνατότητα να συναντήσεις, να μιλήσεις και να φωτογραφηθείς με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της ομάδας, όπως τους παίκτες και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου.

Αυτή όμως η πρωτόγνωρη εμπειρία δεν σταματάει στις εντός έδρας αναμετρήσεις. Ο Παναθηναϊκός AKTOR φροντίζει στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας στην Euroleague, το Globalsat VIP Lounge να λειτουργεί ως ένας χώρος για όποιον επιθυμεί να δει την αγαπημένη του ομάδα. Στο πλευρό του βρίσκονται οι παίκτες που είναι εκτός αποστολής και έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις, να πανηγυρίσεις, να φας και να φωτογραφηθείς μαζί τους.

Ευκαιρία να σου εξηγήσουν λίγο καλύτερα το πώς να παίζεις σωστά το pick n roll.

Πηγή: Ratpak/ Γράφουν οι Άγγελος Κωνσταντούλιας, Χρήστος Κάβουρας, Κώστας Χρήστου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ