ΣΠΟΡ

Η φωτογραφία του Μέσι που «έριξε» τα social media

Η φωτογραφία του Μέσι που «έριξε» τα social media
Ο Αργεντίνος σταρ του ποδοσφαίρου δεν χρειάζεται να σκοράρει για να γίνει trend στα social media (φωτογραφία αρχείου) REUTERS/Juan Medina/File Photo

Τον έχουμε συνηθίσει να προκαλεί πανικό στις αντίπαλες άμυνες, αυτή τη φορά όμως ο Λιονέλ Μέσι... σκόραρε και στα social media.

Αφορμή στάθηκε μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η σύντροφός του, Αντονέλα Ροκούτσο, που δείχνει τον αργεντινό ποδοσφαιριστή σε στιγμές χαλάρωσης στις διακοπές του, κατά τη διάρκεια των οποίων πήρε μια... σημαντική απόφαση.

Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που «έριξε» το διαδίκτυο, καθώς τα likes, τα shares και τα comments πέφτουν σαν βροχή, ο άσος της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να αλλάξει look, βάφοντας τα μαλλιά του... ξανθά!

Κι αν δεν μας πιστεύετε, δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Αντονέλα Ροκούτσο, χρησιμοποιώντας μάλιστα και το hashtag «ξανθό αγόρι».

https://www.instagram.com/p/p

Από τη στιγμή που έγινε το συγκεκριμένο post από τη σύντροφό του, ο Λιονέλ Μέσι συγκεντρώνει για άλλη μια φορά τα βλέμματα, σε ένα καλοκαίρι κατά το οποίο απασχόλησε αρκετές φορές την επικαιρότητα, πότε χάνοντας το πέναλτι στον τελικό του Κόπα Αμέρικα, στερώντας από την Αργεντινή το τρόπαιο, πότε με την απόφασή του να αποχωρήσει από τη «Σελέστε» και πότε με τις δικαστικές του περιπέτειες μετά τις αποκαλύψεις περί φοροδιαφυγής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ