Πρόκριση για τη Μαρία Σάκκαρη και επιστροφή στο Top 10: «Τη χρειαζόμουν αυτή τη νίκη»
Ανανεώθηκε:
Την επιστροφή στο «Top 10» της παγκόσμιας κατάταξης χάρισε στη Μαρία Σάκκαρη η νίκη επί της Αμερικανής, Έμα Ναβάρο με 2-0 σετ στον τρίτο γύρο του «Dubai Tennis Championships» την Τρίτη (20/2).
Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Ναβάρο με 6-2 και 6-4, κερδίζοντας, όπως δήλωσε η ίδια μια «νίκη που τη χρειαζόταν».
«Τη χρειαζόμουν αυτή τη νίκη. Ξέρω πως η Έμα παίζει πολύ σπουδαία. Ήξερα ότι θα ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα. Είμαι χαρούμενη που κέρδισα για πρώτη φορά στο Ντουμπάι. Είμαι χαρούμενη που θα μείνω για ακόμα μία ημέρα εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σάκκαρη.
«Νιώθω καλά, είμαι χαλαρή, χαρούμενη. Έχω την Κανίνα, τη νέα μου προπονήτρια μαζί μου και φίλους μου, έχω την υποστήριξή τους. Είμαι χαρούμενη γιατί επιτέλους κατάφερα να πάρω την πρώτη μου νίκη στο τουρνουά» πρόσθεσε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προκρίθηκε στους «64» του Αυστραλιανού Open η Μαρία Σάκκαρη
Διασώθηκαν 40 μετανάστες νότια της Ιεράπετρας - Μεταφέρθηκαν στο λιμάνι
10:24
Τουρνουά Τορόντο: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τη Μαρία Σάκκαρη - Προκρίνεται στους «32»
10:15
Πυρκαγιές: Άμεσα οι μελέτες, μέχρι Δεκέμβρη τα αντιπλημμυρικά έργα - Σήμερα η εξειδίκευση των μέτρων
10:05
Νέα φωτιά σε χωματερή στην Κεφαλονιά - Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο
10:00