ΣΠΟΡ

Ο Νεϊμάρ κάνει μια ομελέτα με τον δικό του τρόπο...

Ο Νεϊμάρ κάνει μια ομελέτα με τον δικό του τρόπο...
Getty Images / Bida Mendes

Το εφετινό καλοκαίρι δεν έχει ξεκούραση για τον Βραζιλιάνο άσσο της Μπαρτσελόνα Νεϊμάρ, καθώς σε λίγες ημέρες θα αναλάβει να οδηγήσει την εθνική ομάδα της χώρας του στο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο. Στις ελεύθερες ώρες του όμως αποδεικνύει ότι έχει τις ικανότητες για να γίνει και εξαιρετικός σεφ.

Μετά το φιάσκο του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014, οι εφετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το μεγάλο στοίχημα για την σελεσάο, που επιθυμεί να "ξεπλύνει" την ντροπή. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Ο Νεϊμάρ δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια, για αυτό και δεν ακολουθεί την προετοιμασία της Μπαρτσελόνα, αλλά είναι στο γήπεδο με τους υπόλοιπους Βραζιλιάνους.

GettyImages 451990472


(Πηγή: Getty Images / Buda Mendes)

Υπάρχουν όμως και στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Σε μία από αυτές μας έδειξε έναν νέο τρόπο για να κάνει κάποιος μια γευστική ομελέτα, διεκδικώντας οπωσδήποτε την ονομασία του πιάτου. Απολαύστε λοιπόν, ομελέτα αλά Νεϊμάρ!

Όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο της διαδικτυακής κόντρας του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και κανείς μπορεί να δεί όλα τα κόλπα που επινοούν οι δύο σούπερ σταρ στο #RaiseIt. Αναμένουμε την απάντηση του Πορτογάλου!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ