ΣΠΟΡ

Θύμα απαγωγής η πεθερά του Μπέρνι Έκλεστοουν –Τι λύτρα ζητούν

Θύμα απαγωγής η πεθερά του Μπέρνι Έκλεστοουν –Τι λύτρα ζητούν
Ο Μπέρνι Έκλεστον, ένας από τους ισχυρότερους άνδρες στον χώρο του αθλητισμού, με περιουσία που-σύμφωνα με το Forbes- αγγίζει τα 3,1 δισεκατομμύρια δολάρια (φωτογραφία αρχείου) REUTERS/Matthew Childs Livepic

Θύμα απαγωγής έπεσε στο Σάο Πάολο, η Απαρεσίδα Σανκ, η πεθερά του Μπέρνι Έκλεστοουν και ο μεγιστάνας της F1, καλείται να πληρώσει 33 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να τη σώσει.

Η 67χρονη Απαρεσίδα Σανκ, μητέρα της 38χρονης Φαμπιάνα Έκλεστοουν, απήχθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, κοντά στο σπίτι της στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, χώρα στην οποία οι απαγωγές είναι συχνό φαινόμενο, όπως αναφέρει το Reuters.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο, οι απαγωγείς απαιτούν το χρηματικό ποσό που έχουν ζητήσει ως λύτρα, να τους δοθεί σε βρετανικές λίρες, μοιρασμένο σε τέσσερις πλαστικές σακούλες.

Ο Μπέρνι Έκλεστον, ένας από τους ισχυρότερους άνδρες στον χώρο του αθλητισμού, με περιουσία που-σύμφωνα με το Forbes- αγγίζει τα 3,1 δισεκατομμύρια δολάρια, είναι εκείνος που θα ... αναγκαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη, προκειμένου η αγαπημένη του Φαμπιάνα να αγκαλιάσει ξανά τη μητέρα της.

eccle

Η Φαμπιάνα με τη μητέρα της/Πηγή: Instagram

Ο 85χρονος μεγιστάνας της F1 είναι ζευγάρι με την 38χρονη Φαμπιάνα από το 2009, οπότε και γνωρίστηκαν στο περιθώριο του Grand Prix του Ιντερλάγκος, όπου η ίδια εργαζόταν ως διευθύντρια μάρκετινγκ.

Παντρεύτηκαν τρία χρόνια αργότερα, κι αφού ο Έκλεστοουν πήρε διαζύγιο από την επί 25 χρόνια σύζυγό του Σλάβιτσα Ράντιτς, μοντέλο από την Κροατία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ