ΣΠΟΡ

Τρέλα των οπαδών της Γιουβέντους για τον Ιγκουαΐν

Τρέλα των οπαδών της Γιουβέντους για τον Ιγκουαΐν
ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / Alessnadro Di Marco

Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν οι οπαδοί της Γιουβέντους στον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, που πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά τεστ λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του από την Βέκια Σινιόρα με ποσό ρεκόρ 90 εκατομμυρίων ευρώ.

Στον Ιταλικό Νότο και τη Νάπολι καίνε εδώ και ημέρες την φανέλα του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, αλλά το Τορίνο επικρατεί ντελίριο ενθουσιασμού για το νέο απόκτημα της Γιουβέντους.

Αψηφώντας την ζέστη και τις διακοπές τους, οπαδοί της Γιουβέντους επεφύλασσαν μια αποθεωτική υποδοχή του Αργεντινού επιθετικού το προπονητικό κέντρο του συλλόγου, όπου και πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά τεστ για να ενταχθεί στην προετοιμασία της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

16895347


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / Alessandro Di Marco)

higuainjuve1


(Πηγή: Twitter)

Η Γιουβέντους καλωσόρισε τον 29χρονο διεθνή επιθετικό με ένα ακόμη βίντεο, όπου αναλύεται η παρουσία του και οι αριθμοί του (συμμετοχές και γκολ) και αποδεικνύεται ότι η Γιούβε αποκτά μια σούπερ επιθετική γραμμή.

Ιγκουαΐν, Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα και ο επίσης νεοαποκτηθείς Πιάτσα ( ο Ζάζα λογικά θα δοθεί δανεικός) αποτελούν μια 4άδα κρούσης εξαιρετική, ενώ καλύπτεται κατά τον καλύτερο τρόπο και το κενό του Μοράτα, που επέστρεψε στην Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ