ΣΠΟΡ

Ο Κριστιάνο επισκέφθηκε στην προπόνηση τον πρωταθλήτη του MMA ΜακΓκρέγκορ

Ο Κριστιάνο επισκέφθηκε στην προπόνηση τον πρωταθλήτη του MMA ΜακΓκρέγκορ
Instagram / thenotoriousmma (Conor Mc Gregor)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει τις διακοπές του στις ΗΠΑ και βρήκε την ευκαιρία να επισκεφθεί αστέρες του Χόλυγουντ, αλλά και τον πρωταθλητή του ΜΜΑ Κόνορ Μακ Γκρέγκορ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σταρ και δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από την λάμψη της Τζένιφερ Λόπεζ ή του Τζέισον Στέιθαμ με τους οποίους φωτογραφήθηκε και εμπλούτισε τον λογαριασμό του στο Instagram, προς τέρψη των φίλων του σε όλο τον κόσμο.

cr7Llo


(Πηγή: Instagram)

Η συνάντηση του μάλιστα με τον "σκληρό" του Χόλυγουντ, έγινε λίγες ώρες αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο επισκέφθηκε ένα γυμναστήριο, που "φιλοξενούσε" έναν από τους δυνατότερους ανθρώπους στον κόσμο.

cr7statham


(Πηγή: Instagram)

Ο πρωταθλητής του MMA Κόνορ Μακ Γκρέγκορ γυμνάζεται εντατικά γοα την μεγάλη του μονομαχία με το Νέιτ Ντίαζ για το UFC και η επίσκεψη του CR7 του έδωσε την ευκαιρία να το υπενθυμίσει στους φίλους του.

Δίπλα δίπλα οι δύο πρωταθλητές έδειξαν ότι είναι σε καταπληκτικλη φυσική κατάσταση, με τον Πορτογάλο σταρ να μην έχει να ζηλέψει το παραμικρό από το γραμμωμένο σώμα του Μακ Γκρέγκορ.

macgregorcr72


(Πηγή: Instagram)

Μπήκαν και οι δύο μάλιστα στο κλουβί και το σχετικό video μάζί με την υπόλοιπη προπόνηση του Μακ Γκρέγκορ κυκλοφόρησαν στο You Tube και έγινε viral. Ο Κριστιάνο μάλιστα κάνει και στην σχετική πλάκα κάποια στιγμή στον Μακ Γκρέγκορ, ρωτώντας τον αν έχει προσωπικό τζετ.

Ο Πορτογάλος σταρ ήταν πέρυσι νούμερο ένα στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών του κόσμου (88 εκατ. δολάρια), ενώ ο Ιρλανδός πρωταθλητής του MMA μόλις στο νούμερο 85 (22 εκατ. δολάρια).

mcgregorcr73


(Πηγή: Instagram)

«Τί, δεν έχεις δικό σου τζετ;», ρώτησε ο Ρονάλντο τον ΜακΓκρέγκορ. Και εκείνος λίγο μετά τον ρώτησε για την ηλικία του, για να πάρει "πληρωμένη απάντηση" από τον CR7: «Είμαι 31. Γιατί, μοιάζω με 25;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ