ΣΠΟΡ

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: Δε κατάφερε να περάσει στους ημιτελικούς η Πεσιρίδου

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: Δε κατάφερε να περάσει στους ημιτελικούς η Πεσιρίδου

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου δεν κατάφερε να περάσει στους ημιτελικούς των 60 μέτρων με εμπόδια, καθώς τερμάτισε στην 6η θέση στην τρίτη προκριματική σειρά με χρόνο 8.28, παρά το ότι έτρεξε κοντά στην καλύτερη φετινή της επίδοση, που ήταν 8.24 στο Λουξεμβούργο.

Πρώτη ήταν η Πία Σκριζόβσκα, με χρόνο 7.80, ο οποίος ήταν ο καλύτερος της Πολωνής τη φετινή σεζόν. Από την πλευρά της, η Ελισάβετ Πεσιρίδου κατέλαβε την 28η θέση στο σύνολο.

«Με βάση τη φετινή σεζόν μου βάζω 7 στα 10. Ηθελα φετινό ρεκόρ. Το πρωί δεν λειτουργώ 100%. Κουνήθηκε η Ιταλίδα δίπλα μου και είχε μια καλή αντίδραση, αλλά κόλλησα μην δώσουν άκυρη. Είχα καλά περάσματα, σταθερότητα, αλλά έλειπε η σπιρτάδα που έχω συνήθως το απόγευμα. Στην ουσία είχα δύο κούρσες όλη τη σεζόν και δεν είχα ρυθμό», ανέφερε αρχικά η Ελληνίδα αθλήτρια.

Και κατέληξε: «Είναι και θέμα εμπιστοσύνης στα πόδια σου όταν δεν ξέρεις που βρίσκεται. Πρωταθλητισμό κάνουμε, άλλες φορές πάμε ψηλά, άλλες όχι. Χαίρομαι που είμαι εδώ. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα μάτια μου δεν θα φύγουν από το Ευρωπαϊκό και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οτι προβλήματα προκύψουν, θα τα ξεπεράσω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ