Πέθανε από ανακοπή η πρώην αθλήτρια του βόλεϊ Ρούξι Ντουμιτρέσκου
Πέθανε από ανακοπή καρδιάς στα 46 της χρόνια η Ρούξι Ντουμιτρέσκου, η πρώην αθλήτρια των Βριλησσίων, του Παναθηναϊκού, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας.
H πρώην παίκτρια βόλεϊ με σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα, πέθανε το απόγευμα της Κυριακής (3/03), όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Βόλεϊ της Ρουμανίας.
Η Ντουμιτρέσκου γεννήθηκε στην πόλη Βαλτσέα και ξεκίνησε το βόλεϊ στο Πιτέστι.
Αργότερα, ήρθε στην Ελλάδα για τα Βριλήσσια και τον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια της καριέρας της απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα και έπαιξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 με το εθνόσημο.
Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου παντρεύτηκε με τον Ολυμπιονίκη του τάεκβοντο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη και απέκτησαν έναν γιο, τον Φίλιππο.
Το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο και έκτοτε η 46χρονη ζούσε στην Ρουμανία, όπου και διατηρούσε ακαδημία βόλεϊ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη
«Αποκολλήθηκε παράθυρο»: Η ανακοίνωση της Ryanair για την πτήση από Θεσσαλονίκη για Γερμανία
13:29
Βιωσιμότητα με ουσία: Πώς η ΔΕΠΑ επαναπροσδιορίζει τον ρόλο μιας σύγχρονης ενεργειακής εταιρείας
13:25
Ασπρόπυργος: Μάχη για τη ζωή τους δίνουν τρεις άνδρες από την φωτιά σε επιχείρηση ανταλλακτικών
13:23
Οργή στο Μεξικό για τον θάνατο 52χρονου στο Χιούστον από πράκτορες της ICE - Προσφυγές κατά των ΗΠΑ
13:12