Νόβακ Τζόκοβιτς: Οκτώ χρόνια στην «κορυφή» του κόσμου του τέννις
Ο Σέρβος τενίστας, Νόβακ Τζόκοβιτς
AP Photo/Mark J. TerrillΟκτώ χρόνια στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του τέννις συμπλήρωσε σήμερα, 11 Μαρτίου ο σπουδαίος Νόβακ Τζόκοβιτς.
Ο Σέρβος τενίστας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα marketingrejistrado, έκανε γνωστό πως σήμερα (11/3), διανύει την 416η εβδομάδα ως κορυφαίος της κατάταξης του ATP.
Ο Τζόκοβιτς έφτασε για πρώτη φορά στην κορυφή στις 4 Ιουλίου 2011. Από τότε έχουν περάσει δώδεκα χρόνια και εννέα μήνες.
Στα μέσα του 2018, ο Ελβετός θρύλος Ρότζερ Φέντερερ είχε 310 εβδομάδες ως Νο. 1 και το ρεκόρ φαινόταν αδύνατο να επιτευχθεί. Σχεδόν έξι χρόνια αργότερα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει κάνει μεγάλη διαφορά (+106).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΠΟΡ
Τζόκοβιτς: «Ελπίζω να μπορέσω να παίξω μέχρι τα σαράντα μου ή και περισσότερο, θα δούμε»
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Λευκός Οίκος σχεδιάζει σύγκληση του «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα στις 19 Φεβρουαρίου
07:18
ΕΛΛΑΔΑ
ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ: Πού εστιάζουν οι έρευνες για τον Σμήναρχο: Οι απόστρατοι που συνδέονται με την κινεζική κατασκοπεία
07:10
ΚΟΣΜΟΣ
«Πολύ καλές» οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν, λέει ο Τραμπ - Συνεχίζονται την επόμενη εβδομάδα
07:05
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος με εξαίρεση Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά και Πελοπόννησο που θα βρέχει
07:00
ΕΛΛΑΔΑ