Μπριζ - ΠΑΟΚ: Ήττα 1-0 για τους ασπρόμαυρους
Με 1-0 ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ στο Βέλγιο, με το γκολ της Μπριζ στην αρχή του αγώνα να είναι καθοριστικό τελικά για την έκβαση του αγώνα.
Η ελληνική ομάδα άρχισε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο μετά την ανάπαυλα, αλλά οι φιλοξενούμενοι τα «χαλούσαν» στην τελική ενέργειας. Δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν «καθαρές» ευκαιρίες. Η βελγική ομάδα, από την πλευρά της, βρέθηκε κοντά σε δεύτερο τέρμα στο 58’, αλλά ο Κοτάρσκι σταμάτησε την μπάλα στο πλασέ του Τζουτγκλά.
Ο αγώνας απέκτησε έναν γρήγορο ρυθμό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ. Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο να πετύχουν δεύτερο τέρμα στο 78ο λεπτό.
Ο Κοτάρσκι, όμως, απέκρουσε το πέναλτι του Τιάγκο, έχοντας και τη… βοήθεια (σ.σ. κάτι του είπε πριν την εκτέλεση) του Ντεσπόντοφ, ο οποίος είχε συμπαίκτη τον Βραζιλιάνο. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε ανατρέψει τον Ονιεντίκα, λίγο νωρίτερα.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο ΠΑΟΚ ανέβασε και πάλι την ένταση του, αναζητώντας ένα γκολ που θα τον έφερνε σε πλεονεκτική θέση, ενόψει του αγώνα ρεβάνς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσαγωγές φίλων του ΠΑΟΚ στη Μπριζ
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-2: Χρυσή ισοπαλία για τον «δικέφαλο του βορρά» - Παραμένει πρώτος
Τα κέρδη και οι… άγνωστοι «Χ» του deal Chevron - Helleniq με το Δημόσιο για τους υδρογονάνθρακες
09:05
Θεσσαλονίκη: Φωτιά από κερί σε διαμέρισμα - Στο νοσοκομείο δύο άτομα
08:56
Επιστήμονες κατάφεραν να τρυπήσουν τόσο βαθιά που «μπήκαν» στον μανδύα της Γης
08:45
Eurovision: Με «Ferto» ο Akylas στη Βιέννη – Πήρε το εισιτήριο από κοινό και επιτροπή (vid)
08:36