ΣΠΟΡ

Europa League: ΠΑΣ, ΠΑΟ και ΑΕΚ στην μάχη της πρόκρισης

Europa League: ΠΑΣ, ΠΑΟ και ΑΕΚ στην μάχη της πρόκρισης
Reuters / Carl Recine Livepic

Η Ελλάδα εφέτος δεν θα «κουνήσει το σεντόνι» του Champions League και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο Europa League. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα είναι στην κλήρωση των play-off της Παρασκευής και σήμερα θα επιχειρήσουν να τους πλαισιώσουν και οι άλλοι τρεις εκπρόσωποι μας, ΠΑΣ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

Στην Σουηδία για την πρόκριση

Με την προίκα του 1-0 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να αποκλείσει την ΑΙΚ Σόλνα στις 20.00 το βράδυ (OTE Sports 4). Ο Αντρέα Στραματσιόνι τόνισε στην συνέντευξη Τύπου, ότι η ομάδα του δεν θα κατέβει να παίξει για την ισοπαλία, αλλά για να σκοράρει.

2569472


(Πηγή: EUROKINISSI)

Εκτός από τον συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου της Χαμάρμπι (εκεί θα γίνει η ρεβάνς), ο Ιταλός τεχνικός θα περιμένει να δει την ετοιμότητα και του Χουλτ, που πάντως δεν προπονήθηκε εχθές και ο Νάνο πιθανότατα θα είναι στην θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

2569473


(Πηγή: EUROKINISSI)

Με πολύ κόσμο στο Περιστέρι ο ΠΑΣ

Την μεγάλη ανατροπή θα επιχειρήσει την ίδια ώρα (20.00 ΟΤΕ Sports 5) στο Περιστέρι ο ΠΑΣ, που θα «ντυθεί» για 2 ώρες «Ζωσιμάδες». Περισσότερα από 3000 εισιτήρια ήδη έχουν φύγει, ενώ οι Γιαννιώτες έχουν ξεσηκωθεί για να βοηθήσουν τον Πετράκη και τους παίκτες του να «γυρίσουν» το 1-0 της Άλκμααρ.

Όλοι μέσα για την ΑΕΚ

Τελευταία χρονικά ρίχνεται στην μάχη η ΑΕΚ (21.00 Novasports 2) στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τον Κετσπάγια να ζητά ψυχραιμία και καθαρό μυαλό από τους παίκτες του, ώστε να μην παρασυρθούν από τον κόσμο μετά το 0-0 στην Γαλλία με την Σεντ Ετιέν.

2569484


(Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Ο τεχνικός της ΑΕΚ είδε τον Γιόχανσον να ξεπερνά την ίωση και να συμμετέχει στην αποστολή, μαζί με τους Αλμέιδα-Πατίτο, αν και δύσκολα κάποιος θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

2569487


(Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Πέκχαρτ, Αραβίδης και Μπακασέτας λογικά θα διεκδικήσουν την θέση στην κορυφή της επίθεσης και πάλι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ