Την Τρίτη η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος
Την προσεχή Τρίτη (14/5) στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η τελική σύσκεψη στην ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (25/5) στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Εκεί θα δώσουν το «παρών» η ΕΠΟ, οι δύο φιναλίστ του τελικού, η αστυνομία και η ΔΕΑΒ, η πλευρά του Πανθεσσαλικού Σταδίου, αλλά και ο τηλεοπτικός πάροχος, η Cosmote TV.
Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο τραπέζι οι δύο φιναλίστ δεν θα έχουν κόσμο στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, καθώς στο Στάδιο δεν έχουν μπει οι κάμερες νέου τύπου και τα απαιτούμενα τουρνικέ ώστε να πληροί τις προδιαγραφές του νέου αθλητικού νόμου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΠΟΡ
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός - Άρης λόγω του νέου νόμου
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονου από δομή φιλοξενίας στο Αιγάλεω (pic)
20:22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επικοινωνία Ανδρουλάκη - Κακλαμάνη για Μυλωνάκη: Ανοιχτός σε αναβολή της προ ημερησίας στη Βουλή
20:14
ΕΛΛΑΔΑ
Επτά παραβιάσεις του ελληνικού ενάεριου χώρου από οπλισμένα τουρκικά F-16 στο Αιγαίο
20:05
ΕΛΛΑΔΑ
«Ο λογαριασμός θα πάει στους ενόχους»: Μηνύσεις από τον δήμο Γλυφάδας για τον βανδαλισμό σχολείου (pics)
19:54
ΚΟΣΜΟΣ