ΣΠΟΡ

Ρίο 2016: Η ευχή της Βούλας Πατουλίδου στους Έλληνες αθλητές

Ρίο 2016: Η ευχή της Βούλας Πατουλίδου στους Έλληνες αθλητές
Καλή επιτυχία στους Έλληνες που θα αγωνιστούν στο Ρίο, ευχήθηκε η Βούλα Πατουλίδου (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Το μήνυμά της προς τους έλληνες αθλητές που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ως τις 21 Αυγούστου, έστειλε η Βούλα Πατουλίδου.

Η πρώτη γυναίκα που κατέκτησε χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο με τα ελληνικά χρώματα, γνωρίζει πολύ καλά τους κόπους και τις αγωνίες των αθλητών, που στοχεύουν σε διάκριση στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Θέλοντας λοιπόν να εμψυχώσει τα μέλη της ελληνικής αποστολής, μοιράστηκε μέσω Facebook ένα συγκινητικό μήνυμα, «υποκλινόμενη» στους κόπους των ελλήνων αθλητών.

"Για όλα τα σαββατοκύριακα χωρίς χουζούρι και ξεκούραση... για όλους τους παρείστικους καφέδες που δεν καταφέρατε να πάτε...για εκείνες τις στιγμές που θέλατε να τα παρατήσετε όλα και να λιώσετε στον καναπέ αλλά δε λυγίσατε...για εκείνες τις ανέμελες διακοπές που δεν κάνατε ποτέ...για τις αναρίθμητες ώρες ιδρώτα και κούρασης, για όλες τις στιγμές απογοήτευσης, τις στερήσεις, το άγχος... Για όλα όσα συνειδητά επιλέξατε να χάσετε για να κυνηγήσετε το στόχο σας... Για όλα αυτά αξίζετε το χειροκρότημά μας είτε γυρίσετε πίσω στην πατρίδα με μετάλλιο είτε όχι! Καλή επιτυχία στην ελληνική αποστολή των Ολυμπιακών αγώνων 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο!", έγραψε η Βούλα Πατουλίδου

Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι, η Βούλα Πατουλίδου, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου των Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης το 1992, καθώς τερμάτισε πρώτη στα 100μ εμπόδια.

63190

Η Βούλα Πατουλίδου πανηγυρίζει την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100μ. εμπόδια, στη Βαρκελώνη το 1992/Πηγή: eurokinissi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ