Ο Τσιτσιπάς στους «οκτώ» του τουρνουά της Ρώμης
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
AP PhotoΠανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά του Rome Masters, πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και Νο8 της Παγκόσμιας Κατάταξης επικράτησε άνετα με 6-1, 6-2 του Αυστραλού Άλεξ Ντε Μινόρ στους «16» της διοργάνωσης και πήρε το «εισιτήριο» για την οκτάδα.
Επόμενος αντίπαλος ο 28χρονος Χιλιανός και Νο24 στον κόσμο, Νικολάς Τζάρι, ο οποίος νωρίτερα απέκλεισε με 7-5, 6-3 τον Αλεξάντρ Μιλέρ.
Μία ώρα ήταν αρκετή για τον Έλληνα πρωταθλητή, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του Ντε Μινόρ. Εξαργυρώνοντας τη συγκέντρωση του, ο Τσιτσιπάς πήρε εύκολα με 6-1 το πρώτο σετ, ενώ χωρίς να χάσει το ρυθμό του στο δεύτερο, έκοψε και σε αυτό πρώτος το νήμα του τερματισμού με 6-2.
Με την αποψινή επιτυχία του ο Τσιτσιπάς πανηγύρισε την ενδέκατη νίκη του σε δώδεκα συναντήσεις με τον Αυστραλό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Αζαρένκα «σταμάτησε» τη Σάκκαρη στο τουρνουά της Ρώμης
Ο Τσιτσιπάς στους «16» του Masters της Ρώμης
Υπουργός Ενέργειας ΗΠΑ: 67 πλοία διέπλευσαν τα Στενά του Ορμούζ το τελευταίο 24ωρο
21:20
Ο στρατός θα μείνει στον Λίβανο «για όσο χρειαστεί», λέει ο Νετανιάχου
21:08
Χειροπέδες σε 70χρονο στη Σκόπελο που καλούσε παιδιά σε ΙΧ με κατεβασμένο παντελόνι
21:06
Reuters: Οι συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν σταμάτησαν αλλά δεν τερματίστηκαν
20:54