ΣΠΟΡ

Ρίο 2016: Έντεκα Έλληνες σήμερα (7/8) στην μάχη των Αγώνων

Ρίο 2016: Έντεκα Έλληνες σήμερα (7/8) στην μάχη των Αγώνων
Reuters / CARLOS BARRIA

Σκοποβολή, κωπηλασία, επιτραπέζια αντισφαίριση, ενόργανη και κολύμβηση είναι τα αθλήματα στα οποία συμμετέχουν σήμερα Κυριακή (7/8) οι Έλληνες αθλητές.

Μετά την χθεσινή εντυπωσιακή πρεμιέρα, με κορυφαία εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια, αλλά και των πληρωμάτων της κωπηλασίας, σήμερα έχουμε μικρότερη συμμετοχή, καθώς και το πόλο έχει ρεπό.

Πρώτη στην μάχη των Αγώνων ρίχνεται η πρωταθλήτρια μας στην σκοποβολή Άννα Κορακάκη, στο ντεμπούτο της στα 20 χρόνια της στα προκριματικά του αεροβόλου από 10 μέτρα στις 15.00 (ω.Ελ).

korakaki1


(Πηγή: Facebook)

Μία ώρα αργότερα (16.00) ο πρωταθλητής μας Παναγιώτης Γκιώνης αντιμετωπίζει στον β γύρο του πινγκ πονγκ τον Ταϋλανδό Τανβιριγιαβετσακούλ.

gionis1


(Πηγή: Facebook)

Στις 18.20 είναι η σειρά των Αγγελόπουλου, Τσίλη, Τζιάλλα και Χρήστου να διεκδικήσουν τον 3ο ημιτελικό στην κωπηλασία, με την τετράκωπο στην γ προκριματική σειρά απέναντι στην κάτοχο του παγκόσμιου ρεκόρ ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας, την Γαλλία και τη Νότιο Αφρική.

Στο κολυμβητήριο θα αγωνιστεί τέλος στις 20.28 στην 5η προκριματική σειρά των 100 ύπτιο ο χάλκινος πρωταθλητής Ευρώπης Απόστολος Χρήστου.

Στις 21.13 είναι προγραμματισμένη η 2η προκριματική σειρά στα 4 Χ100 ελεύθερο με την εθνική μας (Μελαδίνης, Κατραντζής, Χρήστου, Γκολομέεφ) στον 2ο διάδρομο απέναντι σε ΗΠΑ, Βραζιλία, Γαλλία, Αυστραλία, Βέλγιο, Κίνα και Ουγγαρία.

Το πρόγραμμα θα κλείσει η Βασιλική Μιλλούση στις 23.30 στα προκριματικά της ενόργανης στην δοκό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ