Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα προπονήσει ποτέ άλλον αγγλικό σύλλογο
Την ώρα που ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τη Λίβερπουλ μετά τη σημερινή (Κυριακή 19/5) 38η και τελευταία αγωνιστική ημέρα της Premier League, ο Γιούργκεν Κλοπ είπε λίγα περισσότερα πράγματα για το μέλλον του μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.
Και το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να θυμάται κάποιος είναι ότι ο Γερμανός προπονητής θα προσφέρει στον εαυτό του «ένα μεγάλο διάλειμμα, αυτό είναι σίγουρο».
Το δεύτερο, χωρίς αμφιβολία, είναι να ευχαριστήσει τους οπαδούς των «Κόκκινους»: ο μέλλων πρώην προπονητής τους έχει δηλώσει ότι δεν βλέπει τον εαυτό του στον πάγκο άλλης ομάδας της Premier League, καθώς η καρδιά του είναι αιωνίως αφιερωμένη στην ομάδα του Άνφιλντ.
«Η παραμονή μου στην Αγγλία τελείωσε σίγουρα, γιατί δεν θα προπονήσω άλλη ομάδα εδώ», διαβεβαίωσε ο διάσημος τεχνικός.
IRIS: Σε ισχύ τα νέα όρια συναλλαγών - Τι ισχύει για τις πληρωμές εντός Ευρώπης
04:00
Χειμερινές εκπτώσεις: Πόσο θα διαρκέσουν - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
03:00
Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή Agro-Verify - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
02:00
Πότε ξεκινούν οι πληρωμές για τις συντάξεις Φεβρουαρίου - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
01:00