ΣΠΟΡ

Final Four: Οι δηλώσεις της μεγάλης πρόκρισης του Παναθηναϊκού στον... ρεπόρτερ Γιάννη Αντετοκούνμπο

Final Four: Οι δηλώσεις της μεγάλης πρόκρισης του Παναθηναϊκού στον... ρεπόρτερ Γιάννη Αντετοκούνμπο

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό

INTIME SPORTS / ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Uber Arena και παρακολούθησε τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Εuroleague. Όμως, ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς δεν έμεινε μόνο στα VIP του σταδίου, καθώς μετά το τέλος του ημιτελικού, άφησε τον Σκότι Πίπεν που καθόταν δίπλα του και πήγε να πάρει συνέντευξη για λογαριασμό της Euroleague!

Ο «Greek Freak» αγκάλιασε τον αδελφό του, Κώστα, που παίζει στους «πράσινους» και αμέσως τον ρώτησε για τα πρώτα του συναισθήματα, βρισκόμενος πια στον μεγάλο τελικό, όπου και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία»:

441006765_962507022005072_4419626231159177073_n.jpg

Δηλώσεις Αντετοκούνμπο σε... Αντετοκούνμπο

«Η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμη. Η άμυνα της Φενέρ ήταν καλή, η τουρκική ομάδα είναι αρκετά επιθετική, όμως εμείς τους κρατήσαμε στους 75 και νομίζω πως κάναμε καλή δουλειά. Ο Παναθηναϊκός έχει να βρεθεί στο Final Four για 12 χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος, αλλά τώρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό. Η δουλειά δεν έχει τελειώσει, έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι».

Πάντως, αμέσως μετά, ο Giannis άφησε το ρόλο του δημοσιογράφου και έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό: «Είμαι περήφανος για τον Κώστα, ανεξάρτητα από το τι κάνει. Έκανε το καλύτερο για την ομάδα του και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την πρόκριση. Ο Κώστας έφερε ενέργεια από τον πάγκο. Μπορεί να μην σκοράρεις 20 πόντους αλλά να φέρεις ενέργεια, ριμπάουντ, ένταση και σίγουρα παίρνει ''A+''».

Όσο για το αν θέλει να πάρει τη... δουλειά του δημοσιογράφου: «Εξαρτάται από το πόσα πληρώνουν».

Αταμάν: «Από ένστικτο άλλαξα την ομάδα και πήγαν όλα καλά»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά το ματς και αναφέρθηκε σε αυτά που άλλαξε στο δεύτερο μέρος από ένστικτο: «Είχαμε την αύρα από τον κόσμο και αυτά αξίζουν παραπάνω από 20 πόντους. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και είχαμε λύσεις για να νικήσουμε τη Φενέρμπαχτσε. Παίξαμε τέλειο μπάσκετ σήμερα. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα».

Για την εξαιρετική δουλειά στην άμυνα: «Σήμερα έβαλα κάποιους αμυντικογενείς παίκτες. Το ένστικτο στο κοουτσάρισμα με κάνει να παίρνω τέτοιες αποφάσεις σε τέτοια ματς και να ρίχνω παιδιά όπως ο Καλαϊτζάκης, ο Αντετοκούνμπο και ο Σλούκας. Κάνανε εξαιρετική δουλειά. Από ένστικτο άλλαξα την ομάδα στο δεύτερο μέρος και όλα πήγαν καλά».

Giannis: «Καλή επιτυχία στον αδερφό μου»

Νωρίτερα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στην κάμερα της Euroleague ΤV είχε πει: «Είναι το πρώτο μου φάιναλ φορ Euroleague. Είμαι εδώ για τον αδερφό μου. Είναι συναρπαστικό να είμαι εδώ. Είναι η πρώτη μου παρουσία, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους. Έχω δει αρκετό κόσμο να έχει ταξιδέψει από μακριά για να στηρίξει την ομάδα του. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες τις ομάδες. Kαλή επιτυχία σε όλους και φυσικά στον αδερφό μου».

https://www.instagram.com/reel/C7W27JKtN64/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ