ΣΠΟΡ

Τελικός Europa Conference League: Στο Θησείο το γιγάντιο τρόπαιο

Τελικός Europa Conference League: Στο Θησείο το γιγάντιο τρόπαιο

Το γιγάντιο τρόπαιο στο Θησείο

INTIME SPORTS / ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων φιλάθλων προσελκύει το ενδιαφέρον το γιγάντιο τρόπαιο του UEFA Europa Conference Leauge, το οποίο έχει τοποθετηθεί στην πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγί στο Θησείο,.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων, καθώς η Αθήνα είναι η διοργανώτρια πόλη του τελικού του UEFA Europe Conference League.

Γι’ αυτό και στην ανακοίνωσή του, ο δήμος καλεί «οπαδούς, επισκέπτες και κατοίκους, να ζήσουν στον παλμό της διεξαγωγής του μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος, συμμετέχοντας σε μια αθλητική γιορτή για μικρούς και μεγάλους με άφθονες ψυχαγωγικές δραστηριότητες».

Τονίζεται ότι την Τρίτη 28 Μαΐου 10:00-22.00 και την Τετάρτη 29 Μαΐου 10:00-18:00 στην Πλατεία Κοτζιά θα στηθεί το Φεστιβάλ Φιλάθλων.

Την έναρξη του UEFA Europa Conference League Fan Festival θα κηρύξει ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας. Το Φεστιβάλ Φιλάθλων είναι ανοιχτό για όλες τις ηλικίες και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το εμβληματικό τρόπαιο του UEFA Europa Conference League, να λάβουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια και δραστηριότητες και να παίξουν ποδόσφαιρο σε μίνι γήπεδο 5x5, υπό τους ήχους γνωστών DJs.

Οι Έλληνες πρωταθλητές του Euro 2004, θα συμμετέχουν την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 15:00 σε έναν ειδικό αγώνα αφιερωμένο στη μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ