Ρίο 2016: και η τετράκωπος ανδρών στα ημιτελικά
Ένας ακόμη ημιτελικός για την Ελληνική κωπηλασία με την τετράκωπο να τερματίζει 2η στην γ προκριματική σειρά και να παίρνει με άνεση το εισιτήριο για τις 12 καλύτερες ομάδες των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η Ελληνική ομάδα (Αγγελόπουλος, Τζιάλλας, Τσίλης, Χρήστου) με χρόνο 5.59.65 τερμάτισε καθαρά στην 2η θέση, πίσω από τους Ολυμπιονίκες Βρετανούς, αφήνοντας 3η την Γαλλία και 4η την Ν.Αφρική. Οι Έλληνες πρωταθλητές θα συμμετάσχουν στον ημιτελικό της Τετάρτης (15.30) με στόχο και πάλι τον τελικό και ένα μετάλλιο που έχασε στο Λονδίνο (4η η ομάδα με τον Αγγελόπουλο να είναι το νέο μέλος της αυτή την φορά, αντί του Παπαχρήστου).
Αύριο το μεσημέρι την είσοδο τους στον τελικό θα διεκδικήσουν τα κορίτσια (Νικολαϊδου-Ασουμανάκη) στο διπλό σκιφ και η τετράκωπος ελαφρών ((Μαγδανής, Ντούσκος, Πέτρου και Γιάνναρος).
Ο Τραμπ έσπασε κάθε ρεκόρ στο Κογκρέσο: Μία ώρα και 47 λεπτά η ομιλία του - Η πιο μακρά στην αμερικανική ιστορία
07:23
Στην Ουάσινγκτον ο Γεραπετρίτης, βλέπει Ρούμπιο: Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις, το ενεργειακό παιχνίδι και η ναυπηγική συνεργασία
07:20
Σε «κόκκινο συναγερμό» ο Έβρος: Ήχησε το 112 στα Λάβαρα Σουφλίου λόγω υπερχείλισης του ποταμού
07:16
Τραμπ: Δεν θα επιτρέψω ποτέ στο Ιράν, το νούμερο ένα χορηγό τρομοκρατίας, να αποκτήσει πυρηνικά όπλα
07:13