ΣΠΟΡ

Βερολίνο: Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς σε σταθμό του μετρό – Ένας σοβαρά τραυματίας

Βερολίνο: Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς σε σταθμό του μετρό – Ένας σοβαρά τραυματίας

Όχημα της Πυροσβεστικής στο Βερολίνο

twitter

Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σημειώθηκαν τα μεσάνυχτα σε σταθμό του Βερολίνο με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να δίνει μάχη για την ζωή του, άλλοι δύο να τραυματιστούν σοβαρά και ακόμη εννέα ελαφρύτερα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤnews, επικαλούμενη ανακοίνωσή τη Πυροσβεστικής του Βερολίνου υπήρξε συμπλοκή πολλών ατόμων σε σταθμό του μετρό, κατά την οποία ένας άνθρωπος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, η συμπλοκή έγινε στον σταθμό Prenzlauer Allee, ενώ δύο ακόμη άτομα είναι σοβαρά τραυματισμένοι και άλλα εννέα τραυματισμένα πιο ελαφρά.

«Μετά από σωματική διαμάχη μεταξύ πολλών ατόμων στον σταθμό του S-Bahn Prenzlauer_Allee φροντίσαμε συνολικά 12 άτομα, συμπεριλαμβανομένων:

1 με απειλητικά για τη ζωή τραύματα

2 με βαριά και

9 με ελαφρούς τραυματισμούς.

Αναπτύχθηκαν 44 δυνάμεις», αναφέρει η Πυροσβεστική του Βερολίνου.

Από την πλευρά τους τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η συμπλοκή έγινε περίπου στις 23:00 του Σαββάτου και ότι χρειάστηκε κινητοποίηση της αστυνομίας, ενώ στο σημείο έφτσσαν πολλά ασθενοφόρα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας μιλώντας στην Berliner Zeitung επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συμπλοκή, αλλά δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεππτομέριες για το πόσοι μετείχαν ή τι την προκάλεσε. Πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί δυσκολεύτηκαν να συγκρατήσουν το πλήθος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ