ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός: Το πράσινο λεωφορείο του Πρωταθλητή Ευρώπης αναχωρεί για την γιορτή στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Το πράσινο λεωφορείο του Πρωταθλητή Ευρώπης αναχωρεί για την γιορτή στο ΟΑΚΑ

Το λεωφορείο του Παναθηναϊκού αναχωρεία από το αεροδρόμιο για την γιορτή στο ΟΑΚΑ Στην οροφή του ο Σλούκας με το κύπελλο των πρωταθλητών Ευρώπης

CNN GREECE/ ΝΙΚΟΣ ΡΑΖΗΣ

Για τη μεγάλη γιορτή στο ΟΑΚΑ αναχώρησε η πρωταθλήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού στο καταπράσινο λεωφορείο και κάτω από τις επευφημίες των φίλων του από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου προσγειώθηκε λίγο πριν τις 14:30.

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που κατέκτησε το κύπελο της Euroleague, συμπαρέσυρε τους χιλιάδες οπαδούς της σε ένα πανηγυρικό κλίμα.

Δείτε την πορεία των πρωταθλητών Ευρώπης από το Ελ. Βενιζέλος προς το ΟΑΚΑ, συνοδεία χιλιάδων οπαδών του Παναθηναϊκού που κατέκλυσαν το αεροδρόμιο.

Αρκετοί από τους οπαδούς φορώντας φανέλες της ομάδας κατέκλυσαν τους χώρους του αεροδρομίου περιμένοντας να δουν από κοντά το κύπελλο, αλλά και τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία.

Η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης επιβιβάστηκε σε ένα καταπράσινο ανοιχτό λεωφορείο, το οποίο φέρει την επιγραφή «King is Back» (σ.σ ο βασιλιάς επέστρεψε) και θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ, για να γιορτάσει με τον κόσμο του, την μεγάλη επιτυχία!

panatha.jpg

CNN GREECE/ΝΙΚΟΣ ΡΑΖΗΣ

Η αποστολή θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου.

panatha4.jpg

CNN GREECE/ΝΙΚΟΣ ΡΑΖΗΣ

panatha2.jpg

CNN GREECE/ΝΙΚΟΣ ΡΑΖΗΣ

Πολλοί ήταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που επέλεξαν να μην πάνε στην υποδοχή στο αεροδρόμιο αλλά να συγκεντρωθούν στο ΟΑΚΑ περιμένοντας εκεί την ομάδα για τη μεγάλη φιέστα.

oakapanatha1.jpg

CNN GREECE/ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΤΣΑΛΗΣ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί από το αεροδρόμιο για τη γιορτή στο Parking 5 του ΟΑΚΑ

Γιαννακόπουλος: «Είμαστε Παναθηναϊκός, μετράμε κούπες»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και ο άνθρωπος που δημιούργησε την αρμάδα που κατέκτησε την ευρωπαϊκή κορυφή, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του στ΄ αποδυτήρια για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 13 χρόνια.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πανηγύρισε μαζί με τον γιο του Παύλο και την κόρη του Δέσποινα, ενώ η συγκίνησή του την ώρα που τελείωνε το ματς ήταν έκδηλη.

Σε δηλώσεις που έκανε στη NOVA μιλώντας για την ιστορική στιγμή και το έβδομο αστέρι που πρόσθεσε στο έμβλημα του συλλόγου, τόνισε αρχικά:

«Άλλοι μετράνε σερί νίκες, άλλοι μετράνε βολές, άλλοι συμμετοχές, εμείς είμαστε Παναθηναϊκός μετράμε κούπες».

«Το κύπελλο δεν αφιερώνεται είναι της ομάδας. Το άγχος ήταν μεγάλο, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου. Βγάλαμε ψυχή και δύναμη. Όταν παίζεις με τη Ρεάλ, ποτέ δεν ξέρεις, είδατε τι έγινε πέρυσι με τον Ολυμπιακό. Σήμερα γιορτάζουμε. Το πρωτάθλημα θα το σκεφτούμε από αύριο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ