Conference League: Ακυρώνονται εισιτήρια φιλάθλων του Ολυμπιακού - Τι συνέβη
Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν έκανε δεκτά όλα τα εισιτήρια για τον τελικό του Conference League που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (29/5) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα στο γήπεδο της ΑΕΚ.
Ειδικότερα, φίλαθλοι του Ολυμπιακού προμηθεύτηκαν με παράτυπο τρόπο 600 περίπου «μπλε» εισιτήρια μέσω Ιταλών φιλάθλων και όχι μέσω του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος ασφάλειας καθώς θα υπήρχε παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού μέσα σε οργανωμένους φιλάθλους της Φιορεντίνα.
Η Ελληνική Αστυνομία, με δεδομένη την πληρότητα του γηπέδου, εξασφάλισε χώρο για 300 άτομα, ενώ για τα υπόλοιπα άτομα η UEFA προχώρησε στην ακύρωση των εισιτηρίων, καθώς όπως προαναφέρθηκε, για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούν να βρίσκονται στις κερκίδες ανάμεσα στους φιλάθλους της Φιορεντίνα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Conference League: «Νεκρή πόλη» η Νέα Φιλαδέλφεια - Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει
Συνελήφθη 36χρονος στο Αγρίνιο που απείλησε με καραμπίνα οικογένεια
18:35
Ουκρανία: Ρωσικά drones προκαλούν ζημιές σε τρία σκάφη υπό ξένη σημαία σε ουκρανικά λιμάνια
18:24
Αλεξάνδρα Σδούκου για αγρότες: «Δεν μπορεί κάποιος να ζητά χωρίς να συζητά» (vid)
18:12
ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ISIS: Το χτύπημα των ΗΠΑ στη Νιγηρία και η νέα «σταυροφορία» Τραμπ – Το δόγμα της «συμμόρφωσης»
18:01