Conference League: Ακυρώνονται εισιτήρια φιλάθλων του Ολυμπιακού - Τι συνέβη
Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν έκανε δεκτά όλα τα εισιτήρια για τον τελικό του Conference League που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (29/5) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα στο γήπεδο της ΑΕΚ.
Ειδικότερα, φίλαθλοι του Ολυμπιακού προμηθεύτηκαν με παράτυπο τρόπο 600 περίπου «μπλε» εισιτήρια μέσω Ιταλών φιλάθλων και όχι μέσω του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος ασφάλειας καθώς θα υπήρχε παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού μέσα σε οργανωμένους φιλάθλους της Φιορεντίνα.
Η Ελληνική Αστυνομία, με δεδομένη την πληρότητα του γηπέδου, εξασφάλισε χώρο για 300 άτομα, ενώ για τα υπόλοιπα άτομα η UEFA προχώρησε στην ακύρωση των εισιτηρίων, καθώς όπως προαναφέρθηκε, για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούν να βρίσκονται στις κερκίδες ανάμεσα στους φιλάθλους της Φιορεντίνα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Conference League: «Νεκρή πόλη» η Νέα Φιλαδέλφεια - Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει
Συρεγγέλα: Η αντιπολίτευση δεν ψήφισε την μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ αλλά δεν είχε και μια εναλλακτική πρόταση (vid)
15:29
Ακριβή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα - Πού κυμαίνονται οι τιμές
15:25
Ιρανός αξιωματούχος: Τα Στενά του Ορμούζ θα ανοίξουν με ελεγχόμενο τρόπο την Πέμπτη ή την Παρασκευή
15:25
Nine Below Zero: Oι θρυλικοί Βρετανοί ήρωες του rhythm & blues στο Piraeus Club Academy
15:22