Ρίο 2016: τα πρώτα λόγια της Άννας Κορακάκη μετά το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο
Συγκινημένη και ακόμη δίχως να έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της επιτυχίας της εμφανίστηκε στην κάμερα της ΕΡΤ η Άννα Κορακάκη, ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος του συγκλονιστικού τελικού στην σκοποβολή που την έφερε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Για τα συναισθήματά της: «Δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν βρίσκω λόγια. Ελπίζω τα δύο μετάλλια που κατέκτησα να γίνουν το έναυσμα να μπουν στα σκοπευτήρια κι άλλα παιδιά και να βγουν κι άλλοι σκοπευτές».

(Πηγή: Reuters / EDGAR GARRIDO)
Για τον τελικό: «Όλος ο τελικός ήταν σαν ρωσική ρουλέτα, ακόμα και τα προκριματικά. Εκεί τα κατάφερα και απελευθερώθηκα ψυχολογικά. Ό,τι κι αν έκανα μετά είχα ένα μετάλλιο. Προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα και τα κατάφερα».

(Πηγή: Reuters / EDGAR GARRIDO)
Για τα δάκρυά της: «Συγκρατήθηκα να μην κλάψω, αλλά δεν μπορούσα να το ελέγξω. Σκεφτόμουν τις δυσκολίες που περάσαμε με τον πατέρα μου για να φτάσουμε σε αυτό το μετάλλιο».

(Πηγή: Reuters / EDGAR GARRIDO)
Πιερρακάκης στη «Handelsblatt»: «Η Γερμανία να εμπνευστεί από τις ελληνικές μεταρρυθμίσεις»
20:05
Τουρκία: Υποχρεωτική ποδιά για τους εκπαιδευτικούς – «Καλύπτει τα πραγματικά προβλήματα»
19:55
Νόμιμη έκρινε τη μαζική αποστολή SMS από το υπουργείο Μεταφορών η αρμόδια ανεξάρτητη Αρχή
19:44
Μεταξουργείο: Οδηγός ηλεκτρικού πατινιού παρέσυρε αναβάτη μηχανής και τον εγκατέλειψε τραυματισμένο
19:32