ΣΠΟΡ

Πλαστός ο λογαριασμός της Κορακάκη που... απάντησε "ευχαριστώ κύριε" στον Τσίπρα

Πλαστός ο λογαριασμός της Κορακάκη που... απάντησε "ευχαριστώ κύριε" στον Τσίπρα

Βροχή έπεσαν τα συγχαρητήρια post των πολιτικών αρχηγών από την ώρα που η Άννα Κορακάκη στέφθηκε χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο, στο άθλημα της σκοποβολής από απόσταση 25 μέτρων.

Μάλιστα, από το βράδυ της Τρίτης το γύρο του διαδικτύου κάνει η απάντηση της αθλήτριας στον πρωθυπουργό και το tweet όπου της έστελνε τα θερμά του συγχαρητήρια.

Ωστόσο η απάντηση "Ευχαριστώ κύριε" που εμφανίστηκε με το όνομα της αθλήτριας από τη Δράμα στο Twitter δεν είναι δική της.

Η Άννα Κορακάκη έσπευσε την Τετάρτη να ξεκαθαρίσει πως ο λογαριασμός που έδωσε την απάντηση στον πρωθυπουργό δεν είναι δικός της, αλλά πρόκειται για ψεύτικο προφίλ.

Συγκεκριμένα στον λογαριασμό της γράφει:

Με αφορμή ένα δημοσίευμα σε ελληνικό site για την "απάντηση της Άννας" στην ανάρτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που τη συγχαίρει στο Twitter, θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι έχει δημιουργηθεί ένα ψεύτικο προφίλ στο Twitter που χρησιμοποιεί το όνομα και τη φωτογραφία της Άννας. Η Άννα δεν έχει κανένα λογαριασμό στο Twitter, επομένως όποια ανάρτηση δείτε εκεί, σίγουρα δεν είναι δική της.

Και λίγο μετά σημειώνει:

Επειδή το θέμα με τον ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter θα πάρει άλλες διαστάσεις και θα προχωρήσουμε σε ενέργειες που δεν θα είναι ευχάριστες για τον δημιουργό του, θα του/της συνιστούσαμε να το διαγράψει άμεσα, μια και καλή. Θα είμαστε ευγνώμωνες εάν μπορείτε να κοινοποιήσετε αυτή την ανάρτηση ή κάνετε αναφορά σε αυτό το προφίλ. Ευχαριστούμε!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ